Σατσιάς: «Ήμασταν πιο επικίνδυνοι, δίκαιο το αποτέλεσμα»

Σατσιάς: «Ήμασταν πιο επικίνδυνοι, δίκαιο το αποτέλεσμα»

Newsroom
ΣΑΤΣΙΑΣ
Δίκαιη θεωρεί την ισοπαλία (1-1) του Εθνικού Άχνας στην έδρα της ΑΕ Λεμεσού ο Μαρίνος Σατσιάς, όπως εξήγησε στους δημοσιογράφους μετά το πέρας του αγώνα.

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ ήταν καλύτερος, εν τέλει ο Εθνικός Άχνας έφυγε με το 1-1 από τη Λεμεσό και την έδρα της ΑΕΛ, σε ένα πάντως αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την 6η αγωνιστική των Playout.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μαρίνος Σατσιάς δήλωσε πως η ομάδα του ήταν πιο απειλητική στο δεύτερο μέρος, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καταφέραμε να μείνουμε αήττητοι. Στο β' ημίχρονο τα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν πιο επιβλητικοί. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική πάσα, μπορούσαμε να κάνουμε τη ζημιά στην ΑΕΛ. Όμως μετά τις αλλαγές η ομάδα πήρε ξανά πάνω της, βοήθησαν πολύ τα παιδιά που μπήκαν μέσα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα