Καρμιώτισσα: Πάνοπλη στο «Αμμόχωστος» για το διπλό παραμονής

Καρμιώτισσα: Πάνοπλη στο «Αμμόχωστος» για το διπλό παραμονής

Σάββας Νεοκλέους
karmiotissa 30.3
Με φόντο την παραμονή στην Πρώτη κατηγορία, η Καρμιώτισσα αντιμετωπίζει απόψε (30/3, 19:00) εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα, θέλοντας να ανεβάσει την διαφορά της από τον Οθέλλο που κέρδισε χθες.

Μετά και την πρόσφατη εξέλιξη με τον Κατσαντώνη, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών, τα πάντα έχουν ηρεμήσει στους «πορτοκαλί» και ταξιδεύουν σήμερα στο «Αμμόχωστος» για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου.

Το παιχνίδι που ξεκινάει στις 19:00, είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά και τη χθεσινή νίκη του Οθέλλου Αθηαίνου επί της Δόξας Κατωκοπιάς, η Καρμιώτισσα έχει μία διαφορά 5 βαθμών από την 6η θέση του β΄ ομίλου και θέλοντας να την ανεβάσει στους 8 και να έχει ένα ακόμη καλύτερο μαξιλαράκι από τις τρεις κάτω θέσεις που οδηγούν στη Β΄Κατηγορία θα πρέπει να περάσει νικηφόρα σήμερα από το «Αμμόχωστος».

Μία θέση και μία διαφορά 10 βαθμών χωρίζει αυτή τη στιγμή τη Νέα Σαλαμίνα από την Καρμιώτισσα (4η με 38 οι «ερυθρόλευκοι», 5η με 28 οι «πορτοκαλί»), παρόλα αυτά με καλό κλίμα μετά και που έκλεισε θετικά το θέμα που είχε προκύψει προ βδομάδων με Κατσαντώνη, η τεχνική ηγεσία της ομάδας των Πολεμιδιών έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο ενόψει της βραδινής αναμέτρησης, μιας και μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

Βαθμολογικό κέρδος σήμερα για την Καρμιώτισσα θα δώσει περαιτέρω δυναμική και αυτοπεποίθηση στους παίκτες διατηρώντας την μπάλα στα δικά τους πόδια για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής, μιας και θα ακολουθήσουν τρία εντός έδρας παιχνίδια.



 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα