Απόλλων - ΑΕΖ: Ο πρώτος του β΄ομίλου κόντρα στην ουραγό

Σάββας Νεοκλέους
απολλων αεζ 29/3
Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με τον Απόλλωνα ωστόσο να έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ η ΑΕΖ παλεύει ακόμα, να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της κατάταξης.

Μετά τη διακοπή που υπήρχε ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων, οι ομάδες στρέφουν ξανά την προσοχή τους στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.

Μία εκ των σημερινών αναμετρήσεων είναι αυτή που θα διεξαχθεί σήμερα η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium», όπου ο Απόλλωνας Λεμεσού θα υποδεχθεί την ΑΕΖ Ζακακίου.

Οι «κυανόλευκοι» είναι στην πρώτη θέση του β΄ ομίλου με 43 βαθμούς, ενώ η ΑΕΖ στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς.

Το βραδινό παιχνίδι είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του β΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Ο Απόλλωνας έχει το μυαλό του στραμμένο στα ημιτελικά κυπέλλου του Απρίλη απέναντι στην Πάφος FC, ενώ οι «πράσινοι» μόνο με… θαύμα μπορεί να ελπίζουν για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.

Πάντως, για τον Απόλλωνα, έχει ενδιαφέρον για το κεφάλαιο τραυματίες κυρίως, το ποιοι παίκτες θα μπορέσουν μέχρι τον πρώτο ημιτελικό, με τον Απόλλωνα να είναι στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Για τον σημερινό αγώνα, πάντως, αναμένεται πως οι Πέδρο Μάρκες, Γιώργος Μαλεκκίδης, Άνγκελο Σαγκάλ και Γιόργκεν Σιέλβικ, αν και ανέβασαν στροφές, δύσκολα θα πάρει κάποιος εξ αυτών χρόνο συμμετοχής.

Από πλευράς ΑΕΖ οι απουσίες είναι αυτές των Κυριάκο Αντωνίου, Ρέινολντς και Χ. Βασίλη.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα