Νέα Σαλαμίνα: Αύξηση σε Λέουκο και επαφές για να βάλει υπογραφή

Νέα Σαλαμίνα: Αύξηση σε Λέουκο και επαφές για να βάλει υπογραφή

Πάνος Λάρκος
λεουκο νεα σαλαμινα
Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας βρίσκεται σε επαφές με τον Σεργκέι Λέουκο προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιο του παίκτη, επιβραβεύοντάς τον για τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη στη Νέα Σαλαμίνα. Μετά και την έγκριση του προϋπολογισμού για την επόμενη σεζόν που θα είναι ελαφρώς αυξημένος οι ερυθρόλευκοι κινούνται στο κεφάλαιο των ανανεώσεων κάνοντας τις ενέργειες τους για να μπορέσουν να κρατήσουν παίκτες που δεν έχουν συμβόλαια και που τους θέλουν και του χρόνου.

Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Σεργκέι Λέουκο που εξέπληξε ευχάριστα με την απόδοση του την φετινή περίοδο. Παίκτης ο οποίος αγωνίζεται δεξί μπακ κυρίως αλλά χρειάστηκε την φετινή σεζόν να αγωνιστεί περισσότερο αριστερό μπακ μιας και προέκυψε ο τραυματισμός του Οφόρι και τα πήγε εξαιρετικά.

Από τους πιο χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μιας και είναι σχετικά μικρό το συμβόλαιο του και στη Νέα Σαλαμίνα είναι σε επαφές μαζί του, προτείνοντας του και αύξηση στις απολαβές βλέποντας και την προσφορά αλλά και τον επαγγελματισμό του.

Την ίδια ώρα γίνονται κι άλλες επαφές με ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και πρόωρες ανανεώσεις με κάποιους παίκτες.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα