Νέα Σαλαμίνα: Η… κατάρα ενός 10αρίου

Νέα Σαλαμίνα: Η… κατάρα ενός 10αρίου

Πάνος Λάρκος
nea salamina
Η Νέα Σαλαμίνα τα τελευταία δυο-τρία χρόνια ψάχνει να βρει ένα ποιοτικό δεκάρι και παρά τις αξιόλογες κινήσεις που έκανε οι παίκτες αυτοί δεν της βγήκαν.

Είναι από τις πιο δύσκολες θέσεις για να μπορέσεις να βρεις κάτι το πολύ καλό και να «δέσει» με την ομάδα. Η Νέα Σαλαμίνα τα τελευταία δυο-τρία χρόνια ψάχνει να βρει ένα ποιοτικό δεκάρι και παρά τις αξιόλογες κινήσεις που έκανε οι παίκτες αυτοί δεν της βγήκαν.

Την περσινή σεζόν επένδυσε στον Βλάντισλαβ Κλίμοβιτς. Στα 26 του χρόνια μετρώντας 30 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας και έχοντας γεμάτες χρονιές σε Τορπέντο, Ντιναμό Μινσκ και Γκιριμότ Ουγγαρίας φαινόταν μία πολύ καλή επιλογή. Ο ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην Κύπρο, στην ομάδα και στην έντονη ζέστη με αποτέλεσμα να μην αποδώσει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Παρά τις 27 συμμετοχές, εκ των οποίων μόλις οι 14 στο αρχικό σχήμα αλλά και τα τρία γκολ που σημείωσε δεν συνέχισε και η ομάδα κινήθηκε για άλλο «δεκάρι». Έτσι, αποκτήθηκε την φετινή σεζόν ο πολύπειρος Σέρβος Νεμάνια Κουζμάνοβιτς.

Παίκτης με παραστάσεις και ο οποίος ήταν βασικός τα προηγούμενα πέντε χρόνια στην Μπάνικ Οστράβα της Τσεχίας, ενώ γενικά στην καριέρα του έχει σκοράρει σχεδόν 100 γκολ. Πως να μην σου κάνει γκελ ένα τέτοιο βιογραφικό; Στο γήπεδο δεν… έπιασε όμως ο Σέρβος και παρά το πλούσιο βιογραφικό του δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.

Μόλις πέντε ματς βασικός ξεκίνησε και σε άλλα 13 ήρθε από τον πάγκο σκοράροντας μόλις μία φορά. Αριθμοί που θα τον οδηγήσουν στην έξοδο με τον Χριστόδουλου Χριστοδούλου να θέλει να φέρει κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν και ήδη να βρίσκεται στο ψάξιμο.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα