Ανόρθωση: Δύσκολα επιβιώνει ο ατίθασος Τσίκο
Τι κι αν έβαλαν το χέρι και άτομα εκτός Ανόρθωσης όπως φημολογείται για να μαζευτεί το ποσό και ο Τσίκο Μπάνζα να αποκτηθεί από τη Νέα Σαλαμίνα; Η συμπεριφορά και η έλλειψη σεβασμού προς την Ανόρθωση, τον κόσμο αλλά και την ιστορία γενικότερα της ομάδας δείχνει ότι ο Αγκολέζος αν και στα 25 του χρόνια δεν βάζε μυαλό.
Δεν είναι δα παιδάκι στα 18 του και θα του συγχωρέσεις τα όποια λάθη ή τερτίπια. Είναι στα 25 του χρόνια, του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου αλλά ο ίδιος δείχνει με την συμπεριφορά του ότι όλα αυτά απλά δεν τον ενδιαφέρουν.
Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να τον πουλήσει και να απεμπλακεί από την παρουσία του, μιας και όσο χρήσιμος και σημαντικός είναι στο γήπεδο, άλλο τόσο απαράδεκτος είναι εκτός γηπέδου. Παρά τα λάθη του και τα ματς που έχασε έχει αγωνιστεί σε 23 ματς εκ των οποίων τα 17 βασικός σκοράροντας έξι γκολ, δίνοντας δυο ασίστ και κερδίζοντας πολλές προσωπικές μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός. Αυτά δεν είναι αρκετά όμως για να διαγράψει η «Κυρία» την συμπεριφορά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Το μήνυμα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει σταλεί. Ότι δηλαδή είναι διαπραγματεύσιμος και η ομάδα ψάχνει σύλλογο να τον πουλήσει. Πόσο εύκολο είναι όμως να τον πουλήσει μετά απ’ όλα αυτά; Και το σημαντικότερο πόσα θα τον πουλήσει όταν η κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα ξέρει ότι είναι ένας παίκτης κινούμενη… «ωρολογιακή βόμβα» στα αποδυτήρια;
Το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ένα από τα θέματα τα οποία θα απασχολήσουν τη διοίκηση της ομάδας και σίγουρα θα αναλωθεί αρκετός χρόνος ξανά για τον Αγκολέζο διεθνή ο οποίος την Παρασκευή αγωνίστηκε βασικός σε παιχνίδι της χώρας του μετά από έξι χρόνια. Έπαιξε συνολικά 77 λεπτά στην φιλική ήττα από το Μαρόκο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
