Νέα Σαλαμίνα: Στο 1,1 εκατ. ευρώ το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου

Νέα Σαλαμίνα: Στο 1,1 εκατ. ευρώ το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου

Newsroom
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Αρκετές εξελίξεις είχαμε στη χθεσινή (21/3) έκτακτη Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας, με σημαντικότερη φυσικά την έγκριση του μπάτζετ της νέας σεζόν.

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου της Νέας Σαλαμίνας όπου εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου και επί της ουσίας μπορεί ο προπονητής και η ομάδα προγραμματισμού να μπουν πιο βαθιά στο πλάνο για την σεζόν 2024-2025.

Το ύψος του μπάτζετ δεν έχει διαφοροποιηθεί επί της ουσίας και θα κυμανθεί στο 1,1 με 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Δεν αναμένεται να βγει πάνω απ’ αυτό το ποσό μιας και στόχος είναι η ομάδα να μπορέσει να εκπέμψει υγεία και οικονομικά να μπορεί να αυτοσυντηρηθεί. Μπορεί πολλοί να επιθυμούν την έλευση επενδυτή για να μπει χρήμα και να μπορέσουν οι ερυθρόλευκοι να αλλάξουν επίπεδο, όμως το να συμβεί κάτι τέτοιο μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να είναι.

Αν προκύψει πάντως κάτι επίσημο και κάτι χειροπιαστό είναι δεδομένο ότι θα το εξετάσει η διοίκηση και θα πάρει τις αποφάσεις της. Μέσα από την Συνέλευση είχαμε και την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Δημήτρη Λάζου, του Ανδρέα Λάζου και του Γιώργου Καζαμία από τα διοικητικά του συλλόγου.

Ο πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντίνου και οι συνεργάτες του θα πρέπει να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να καλυφθούν οι θέσεις αυτές, κάτι που σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο να συμβεί, μιας και όλοι τους πρόσφεραν ο καθένας από τη θέση του πάρα πολλά.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα