Νέα Σαλαμίνα, Καζαμίας: «Εκπνέει το συμβόλαιό του Μελίσσα και έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα»

Νέα Σαλαμίνα, Καζαμίας: «Εκπνέει το συμβόλαιό του Μελίσσα και έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα»

Newsroom
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Καζαμία:

Για τη Γενική Συνέλευση:

«Θα κάνουμε μια αλλαγή και δεν θα περιμένουμε την ετήσια Γ.Σ. Διοργανώνουμε την Έκτακτη με μοναδικό θέμα συζήτησης το οικονομικό. Αυτό γίνεται γιατί γνωρίζουμε ήδη πως ο προπονητής μας θα παραμείνει μαζί μας, θα πρέπει να κινηθούμε και στα πλαίσια της νομιμότητας καθώς θα υπάρχει εγκεκριμένος προϋπολογισμός της σεζόν 2024-25. Δηλαδή κάποια συμβόλαια που πρέπει να ανανεωθούν και σχετικά ζητήματα θα συζητηθούν απόψε».

Αν θα είναι μεγάλη η διαφορά:

«Δεν θα είναι μεγάλη η διαφορά με το φετινό. Μάλλον αποχωρούν δύο ομάδες από το «Αμμόχωστος» η ΑΕΖ και ο Οθέλλος κι αυτό σημαίνει πως μειώνονται έσοδα. Το διοικητικό συμβούλιο κατάφερε να διευθετήσει παλιές οφειλές από προηγούμενα ΔΣ».

Για την αποχώρησή τους:

«Θέλουμε ηρεμία και δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργήσουμε αναστάτωση. Οι παίκτες και οι προπονητές θέλουν σταθερότητα άρα και εμείς θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έτσι θα συνεχίσει και ολόκληρο το ΔΣ. Θα πορευτούμε όλοι μαζί μέχρι τον Μάη».

Αν περιμένουν αρκετό κόσμο:

«Θα είμαι ειλικρινής και θα πω όχι. Αυτό είναι το ανησυχητικό. Όταν μιλάμε για σωματείο με το εκτόπισμα της Νέας Σαλαμίνας και 100 άτομα αν έρθουν δεν μπορούμε να το πούμε επιτυχία. Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 1000 μέλη. Το να είσαι μέλος της Νέας Σαλαμίνας είναι 120 ευρώ το χρόνο. Δεν είναι εύκολο το γνωρίζω. Υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να τα δώσουν τα λεφτά. Υπάρχουν κάποια μέλη που δεν είναι τακτοποιημένες οι συνδρομές τους αλλά μέχρι τη Γ.Σ απόψε, θα διευθετηθούν. Δεν πρέπει να είμαστε λίγοι. Όσον περνούν τα χρόνια λιγοστεύουμε. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο και δεν θα «πέφτει» αρκετή δουλειά στους λίγους».

Αν ο Μελίσσας συζητά με την Ανόρθωση:

«Εκπνέει το συμβόλαιό του κι έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα. Δεν γνωρίζω αν του έκανε πρόταση ανανέωσης η Νέα Σαλαμίνα, όπως ούτε ξέρω αν επικοινώνησε με άλλη ομάδα. Είναι ένας σωστός επαγγελματίας. Πολλές φορές όσα γράφονται είναι αποκύημα φαντασίας ή παιχνίδια των μάνατζερ. Δεν λέω ότι έτσι είναι και τώρα αλλά το αναφέρω. Τον Νίκο θα τον εμπιστευόμαστε μέχρι και την τελευταία μέρα. Πραγματικά δεν γνωρίζω αν είμαστε σε διαπραγματεύσεις μαζί του».

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα