Νέα Σαλαμίνα: Θέλει τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους

Νέα Σαλαμίνα: Θέλει τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους

Πάνος Λάρκος
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα θέλει να επιστρέψει σήμερα (17/3, 17:00 με Εθνικό Άχνας) στις νίκες, έπειτα από 11 σερί ματς δίχως αυτή τη χαρά, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.

Μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρά η Νέα Σαλαμίνα η οποία βαθμολογικά δεν έχει κανένα κίνητρο αλλά θέλει να επιστρέψει στις νίκες μιας και πάει καιρός να πανηγυρίσει τρίποντο. Απέναντι στον Εθνικό Άχνας στις 17:00 μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.

Όχι γιατί το έχει τόσο μεγάλη ανάγκη αλλά για ψυχολογικούς περισσότερο λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και τις διοικητικές εξελίξεις επιδιώκουν ηρεμία και καλύτερες μέρες. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντίνου δεν αναμένεται να αποχωρήσει. Αυτή είναι η πρόθεση του τώρα και έχει ήδη έχει αρχίσει ενέργειες για να μπορέσουν να καλυφθούν τα κενά αυτών που αποχωρούν, αν και θα γίνει προσπάθεια για να μεταπειστούν.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο που θα φέρει μεγαλύτερη ηρεμία στα ενδότερα του συλλόγου σε μία περίοδο που γίνονται διάφορα για τη νέα σεζόν και με τις όποιες αλλαγές προκύψουν σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο.

Αγωνιστικά δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι Φράγκος και Λέουκο, ενώ ο Χριστοδούλου δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες αλλαγές και να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα