Πετράκης: «Σπουδαία νίκη, όποιος είναι συνεπής θα χαμογελάσει στο τέλος»

Πετράκης: «Σπουδαία νίκη, όποιος είναι συνεπής θα χαμογελάσει στο τέλος»

Newsroom
ΠΕΤΡΑΚΗΣ
Ο Γιώργος Πετράκης ήταν αρκετά ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Δόξας με 2-1 επί της ΑΕ Ζακακίου, μια νίκη που αύξησε τις πιθανότητες παραμονής του συλλόγου στη «μεγάλη» κατηγορία.

Με «λυτρωτή» τον Τρούγιτς στο 88ο λεπτό της συνάντησης, η Δόξα Κατωκοπιάς νίκησε 2-1 την ΑΕ Ζακακίου στο πολύ κρίσιμο ματς της 4ης αγωνιστικής των Playout και μείωσε στους 6 βαθμούς τη διαφορά της από την 5η Καρμιώτισσα, αυξάνοντας τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Πετράκης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ σχολίασε πως όποια ομάδα είναι πιο συνεπής, αυτή θα χαμογελάσει στο τέλος.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Είναι μια πολύ σπουδαία νίκη, καταθέσαμε για δεύτερη εβδομάδα πράγματα που θέλαμε, οι παίκτες ήταν συνεπείς, αξίζουν συγχαρητήρια.

Δεν είναι αρκετή αυτή η επιτυχία, αλλά κρατά ζωντανή τη φλόγα μέχρι το τέλος. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας, κοιτάζουμε πλέον το επόμενο.

Άδικα δεν είχαμε πάρει πόντους σε παιχνίδια με ομάδες κοντά στη βαθμολογία. Είναι μια συνεχιζόμενη προσπάθεια, όποιος είναι συνεπής μέχρι τέλους, αυτός θα χαμογελάσει»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα