Πέτροβιτς: «Κατάλαβα γιατί η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει, είμαστε πολύ πίσω»
Μόνο ιδανικό δεν ήταν το ντεμπούτο του Βλάντιτσα Πέτροβιτς στον πάγκο της ΑΕ Ζακακίου, η οποία ηττήθηκε στο φινάλε με 2-1 από την Δόξα Κατωκοπιάς και πλέον έχει λιγοστές ελπίδες παραμονής στην «μεγάλη» κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.
Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Τώρα κατάλαβα γιατί η ομάδα δεν κερδίζει».
Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε;
«Είμαι μόλις δύο μέρες στην ομάδα. Δεν πρόλαβα να αλλάξω πράγματα. Ξέραμε ότι ήταν σημαντικό για εμάς και την Δόξα. Αρχίσαμε καλά με το γκολ αλλά με το πέναλτι βάλαμε την Δόξα στο παιχνίδι. Τώρα κατάλαβα γιατί η ομάδα μας δεν μπορεί να νικήσει. Θα συζητήσουμε τώρα γιατί είμαστε πολύ πίσω.
Κάνουν μια προσπάθεια τα παιδιά αλλά δεν καταφέρνουν να νικήσουν. Όσο έχουμε ελπίδα θα κάνουμε την προσπάθεια. Είχαμε σήμερα κάποιες φάσεις αλλά είναι λίγα αυτά για να νικήσεις σε εκτός έδρας παιχνίδι».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
