Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Αρχικός στόχος ήταν η εξάδα, τώρα θέλουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Αρχικός στόχος ήταν η εξάδα, τώρα θέλουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Newsroom
σπιλεφσκι 10/3
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι φάνηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (10/3,2-1), στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Ο Άρης Λεμεσού κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλους το προβάδισμά του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και κατ' επέκταση να μειώσει την απόστασή του από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής των γηπεδούχων μίλησε για το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο των παικτών του, αλλά και για το ποιος είναι ο επόμενος στόχος της ομάδας του στη συνέχεια των play off.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπιλέφσκι:

«Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Είμαι λίγο εκνευρισμένος που δεν σκοράραμε πολλά-πολλά γκολ. Στο β' μέρος κάναμε κάποια λάθη. Στο πρώτο μέρος θεωρώ ότι αυτό ήταν το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ας μην ξεχνάμε πως παίζαμε με την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου".

"Προετοιμαστήκαμε και έπρεπε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Ο αρχικός μας στόχος ήταν η εξάδα. Τώρα θέλουμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είχαμε πολλές απουσίες. Είχαμε παίκτες στο κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ποτέ δεν ψάχνουμε δικαιολογίες".

"Όταν έγινε αλλαγή ο Σάβο δεν θυμόταν ούτε το όνομα του ούτε το σκορ, ούτε που παίζαμε. Είναι στο νοσοκομείο και θέλω να πιστεύω πως σε 2-3 μέρες θα είναι καλύτερα.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα