Οθέλλος - Καρμιώτισσα 1-2: Διπλό παραμονής και ντεμπούτο με το «δεξί» για τον Μάριο Χαραλάμπους (vid)

Νίκος Καρτσάκης
Με το «δεξί» ξεκίνησε τη θητεία του στον πάγκο της Καρμιώτισσας ο Μάριος Χαραλάμπους, καθώς η ομάδα του επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Οθέλλου, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία

Πιο κοντά στην παραμονή η Καρμιώτισσα! Η ομάδα του Μάριου Χαραλάμπους, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του, κέρδισε 2-1 τον Οθέλλο και ανέβηκε στους 27 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά από τις θέσεις υποβιβασμού. Πλέον, απέχει εννιά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας ένα ματς περισσότερο συγκριτικά με τη Δόξα. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Ρόσι και Κοβάσεβιτς, ενώ για τον Οθέλλο, μείωσε ο Σούτο.

Υπεροχή και προβάδισμα για την Καρμιώτισσα.

Στο πρώτο μέρος, η Καρμιώτισσα είχε την υπεροχή και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στον Οθέλλο, όταν στο 14’ ο Μπραμπίγια έκανε το σουτ από πλάγια, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 24’ η Καρμιώτισσα απείλησε, όταν ο Ουεσλάτι έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Επτά λεπτά αργότερα, ο Θεοδώρου εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Ρόσι να βρίσκεται αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και να νικάει τον Ταουντούλ για το 0-1. Μετά από το γκολ που δέχθηκε, η ομάδα του Κώστα Σακκά πίεσε και έχασε καλή στιγμή στο 36’, όταν ο Ανάν έβγαλε τη σέντρα και η κεφαλιά του Κατσιατή πέρασε άουτ. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή, όταν ο Ναρτίνι τσίμπησε την μπάλα μετά από το κόρνερ, με την άμυνα της Καρμιώτισσας να ανταποκρίνεται θετικά και να διώχνει την μπάλα.

Δυο γκολ εκατέρωθεν και «απόδραση» με διπλό για την Καρμιώτισσα

Στο δεύτερο μέρος, ο Οθέλλος βρήκε δυσκολίες στο να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες, με την Καρμιώτισσα να ξεκινάει καλύτερα και να έχει δοκάρι στο 56’ σε κεφαλιά του Ρόσι, σε μια φάση που στην επαναφορά το σουτ του Ουεσλάτι πήγε άουτ. Έπειτα από εννιά λεπτά, ο Οθέλλος απείλησε, όταν η κεφαλιά του Σούτο, μετά από σέντρα του Σταμουλή πήγε άουτ. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι χαμογέλασαν ξανά στο 77’, όταν ο Κοβάσεβιτς υποδέχθηκε την μπάλα μετά από διώξιμο του Ανάν και είχε όλο το χώρο και το χρόνο για να τελειώσει τη φάση για το 0-2. Ο Οθέλλος μπήκε ξανά στο ματς πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Σούτο μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Σπόλιαριτς για το 1-2.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Οθέλλος Αθηαίνου: Ταουντούλ, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Χριστοδούλου (60' Ιωάννου), Σούτο, Μπραμπίγια, Κατσιάτης, Ανάνγκ, Πιχ, Κορίνους (46' Κόπας)

Καρμιώτισσα: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ντούμπια, Τσουκαλάς, Θεοδώρου, Ρόσι, Χαραλάμπους (60' Αγγελή) Γκραντινάρου, Κοβάσεβιτς, Ουεσλάτι, Παουλάβετς.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα