ΑΕΛ - Απόλλων: Οι γηπεδούχοι για το γόητρο, οι φιλοξενούμενοι για τα κίνητρα

ael apollon
Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος CYTA, ΑΕΛ και Απόλλωνας αναμετρώνται σήμερα (19:00, cytavision)σε ένα ντέρμπι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο

Για την 3η αγωνιστική της β΄ φάσης του β΄ ομίλου του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, σήμερα, δύο Λεμεσιανές ομάδες, η ΑΕΛ και ο Απόλλων διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους.

Η ΑΕΛ δεν έχει στόχους εδώ και καιρό, ενώ ο Απόλλων είναι μέσα στους στόχους του σε ότι αφορά τον θεσμό του κυπέλλου.

Είναι γεγονός πως σε άλλες εποχές τέτοιο Λεμεσιανό ντέρμπι ήταν στο πόδι η πόλη από μέρες πριν, ενώ αυτή τη φορά είναι σα να και είναι ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.

Οι γαλαζοκίτρινοι σκέφτονται το… αύριο της ομάδας τους, αναμένοντας την έκτακτη γενική συνέλευση της 27ης Μαρτίου για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, καθώς και συνεργάτες του και το ποιες διεργασίες γίνονται για τη διάδοχο κατάσταση αν υπάρξει κάτι στον ορίζοντα.

Οι κυανόλευκοι περιμένουν πως και πως την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, για να μάθουν τον αντίπαλο που θα έχουν στα δύο ραντεβού για να προετοιμαστούν όσο καλύτερα και καταλληλότερα γίνεται για να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο και να βρεθούν στον τελικό του θεσμού διεκδικώντας εκεί το βαρύτιμο τρόπαιο και την έξοδο στην Ευρώπη.

Ενόψει της βραδινής αναμέτρησης, από τη στιγμή που για την ΑΕΛ θέλει μία νίκη κόντρα στον συμπολίτη, έστω και για το γόητρο, ο Αλέξης Γαρπόζης αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες αρχικής επιλογής, όπως έπραξε και στα προηγούμενα ματς της β΄ φάσης του μαραθωνίου. Εκτός είναι ο αρχηγός, Μεντόγεβιτς και ο Ντέγοεστ ενώ από τη στιγμή που είναι εφέσιμη η ποινή Ντε Λούκας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην σημερινό αγώνα. Οι υπόλοιποι 27 ποδοσφαιριστές θα πάνε όλοι στο γήπεδο και θα ο Αλέξης Γαρπόζης θα ανακοινώσει στα αποδυτήρια τους 23 της αποστολής.

Αν και μαθηματικά δεν καπάρωσε την πρωτιά στον β΄ όμιλο, ο Πάμπλο Ματσίν αναμένεται και αυτός να εμπιστευθεί αρκετούς παίκτες βασικής επιλογής του και στον βραδινό αγώνα. Οι Μάρκες, Κυριάκου και Σιέλβικ αναμένεται να μην πάρουν χρόνο συμμετοχής σήμερα μετά τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών τους.

Η ΑΕΛ είναι η γηπεδούχος στον βραδινό αγώνα που ξεκινάει η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium». Κατά την είσοδο των ομάδων στο αγωνιστικό χώρο, παιδιά των Ακαδημιών της ΑΕΛ θα κρατούν πανό ενάντια στο ρατσισμό με σλόγκαν «STOP RACISM”

Πριν τον αγώνα, στις 18.15 θα διοργανωθεί εκδήλωση στο VIP Lounge στον τρίτο όροφο προς τιμήν των χορηγών της ΑΕΛ και θα τους δοθούν τιμητικές πλακέτες. Θα προηγηθεί ξενάγηση στους χώρους του σταδίου και στα αποδυτήρια.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα