Απόλλων Λεμεσού: Δεν αδιαφορεί με τίποτα!

Απόλλων Λεμεσού: Δεν αδιαφορεί με τίποτα!

απολλων λεμεσου 5/3
Ο Απόλλωνας μετά τη νίκη του επί της Νέας Σαλμίνας (4/3,2-0) για τη 2η αγωνιστική των play out έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρωτιά στο β' γκρουπ και δύσκολα θα τη χάσει. Εντός της ημέρας αναμένονται νεότερα και για τον τραυματισμό του Μάρκες, που έχει εμπνεύσει ανησυχία.

Τί και αν συμμετέχει στον β΄ όμιλο του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, τι και εάν για πολλούς είναι… αδιάφορος σε αυτή τη φάση του μαραθωνίου, ο Απόλλωνας Λεμεσού από τη στιγμή που είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου δεν δείχνει σε καμία περίπτωση την πρόθεση για να αδιαφορήσει σε κάποιο ματς.

Στο χθεσινό (4/3) εντός έδρας παιχνίδι του με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Ισπανός κόουτς, Πάμπλο Ματσίν, παράταξε σχήμα με παίκτες πρώτης επιλογής, που τράβηξαν αρκετό κουπί μέχρι στιγμής στην τρέχουσα σεζόν, μιας και επιθυμεί να τους διατηρήσει όλους σε εγρήγορση και να εμπεδώσουν για τα καλά τη νοοτροπία νικητή. Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο προπονητής μετά το παιχνίδι, αν και η ομάδα του δεν κατάφερε να είναι στον α΄ όμιλο, σε αυτή τη φάση των μπαράζ ο Απόλλωνας έχει στόχο και δεν είναι άλλος από την πρωτιά του β΄ ομίλου.

Αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας την κρατά για τα καλά στα χέρια του την πρωτιά, έχοντας μία διαφορά 4 βαθμών από τη Νέα Σαλαμίνα και 7 από την ΑΕΛ, αν και απομένουν ακόμη 12 αγωνιστικές για τον β΄ όμιλο, πρέπει να γίνουν πολλά, να έρθουν τα κάτω-πάνω, για να χάσει την πρώτη θέση. Δεν δίνει τίποτα η πρωτιά, εντούτοις, για τον Απόλλωνα μετράει πολλά σε διάφορους τομείς, ενόψει και των μεγάλων ραντεβού που θα έχει τον επόμενο μήνα στα ημιτελικά του κυπέλλου Κύπρου.

Εντός της ημέρας αναμένονται τα νέα για τον χθεσινό τραυματισμό του Μάρκες, εάν θα είναι κάτι το ανησυχητικό και πόσες μέρες θα είναι εκτός δράσης. Ο Απόλλωνας ήδη σκέφτεται το τοπικό ντέρμπι της ερχόμενης Παρασκευής κόντρα στην ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική της β΄ φάσης του β΄ ομίλου για το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα