ΑΕΚ Λάρνακας: Η πίκρα του αποκλεισμού «γεννά» και μία ευκαιρία

ΑΕΚ Λάρνακας: Η πίκρα του αποκλεισμού «γεννά» και μία ευκαιρία

Πάνος Λάρκος
αερκ λάρνακας ρομπερζ 2
Η ΑΕΚ Λάρνακας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον στρέφει την προσοχή της στα κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος που έχει μπροστά της. Ταυτόχρονα, ανησυχία έχει προκαλέσει ο τραυματισμός του Ρομπέρζ, καθώς ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Βέβαια, θα μπορούσε να στείλει το ματς έστω στην παράταση αλλά δεν τα κατάφερε και στο τέλος έχασε μία σημαντική πρόκριση. Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχασε μόλις δυο φορές από την μέρα που βρίσκεται ο Σιμόν στον πάγκο της ομάδας. Και οι δυο φορές είναι απέναντι στον Απόλλωνα του Ματσίν τον οποίο δεν θα αντιμετωπίσει ξανά φέτος.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Άρη την ερχόμενη Δευτέρα (4/3) στο πρωτάθλημα στο ΑΕΚ Αρένα. Μία εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε πολλές φορές τι είναι ικανή να κάνει. Θα χρειαστεί συγκέντρωση 100% και ένα σωστό πλάνο για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ομάδα του Σπιλέφσκι η ΑΕΚ και με την στήριξη του κόσμου της αυτό θα προσπαθήσει να κάνει.

Μέσα από τον αποκλεισμό στο κύπελλο η ΑΕΚ επιβάλλεται να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος της στόχος. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχει την ευκαιρία να παίξει δυο ματς λιγότερα σε σχέση με Άρη, Ομόνοια και Πάφο (που είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου), επομένως θα είναι λίγο πιο φρέσκια για να βγάλει μεγαλύτερη ενέργεια στα ματς που απομένουν και που θα καθορίσουν τα πάντα στο πρωτάθλημα.

Αναμονή για Ρομπέρζ


Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Βαλεντίν Ρομπέρζ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και η κατάσταση του τραυματισμού του θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος, όμως με τα σημερινά δεδομένα δύσκολα θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τον Άρη την ερχόμενη Δευτέρα.

Αμφίβολος και ο Γκαρσία…


Δεν έπαιξε με τον Απόλλωνα ο Άνχελ Γκαρσία μιας και είχε κάποιες ενοχλήσεις και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη. Θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να προλάβει και είναι εντάξει θα πάρει φανέλα βασικού.

Το 100άρι του Τόμοβιτς


Ένα ιδιαίτερο επίτευγμα είχαμε στο ματς με τον Απόλλωνα για τον Νέναντ Τόμοβοτς. Ο Σέρβος αμυντικός συμπλήρωσε 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της ΑΕΚ και μπήκε στην λίστα με τους 100άρηδες της ομάδας. Ένα ξεχωριστό επίτευγμα για τον Τόμοβιτς ο οποίος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει και του χρόνου την καριέρα του στην ΑΕΚ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα