Απόλλων Λεμεσού: Αυτή τη φορά στο «ΆλφαΜέγα Stadium» θα είναι αλλιώς!

Απόλλων Λεμεσού: Αυτή τη φορά στο «ΆλφαΜέγα Stadium» θα είναι αλλιώς!

απολλων
Συνεπής σε ακόμη ένα ματς της χρονιάς καλείται να παρουσιαστεί ο Απόλλωνας. Η Λεμεσιανή ομάδα υποδέχεται η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την ΑΕΚ στα πλαίσια των μονών αγώνων της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου.

Την 21η Φεβρουαρίου, σε ένα παιχνίδι που και εκείνο είχε χαρακτηριστεί ως ματς της χρονιάς, ο Απόλλωνας στο κεκλεισμένων των θυρών «ΆλφαΜέγα Stadium» επικράτησε της ΑΕΛ με 3-1 και πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για τους «8» του κυπέλλου.

Σήμερα η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν θα έχει αρκετές χιλιάδες φιλάθλους στις κερκίδες, υποστηρικτές του Απόλλωνα, όπου δημιουργηθεί μία τέτοια ατμόσφαιρα για να… σπρώξει τη Λεμεσιανή ομάδα στον δρόμο της πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Πέρα από το ότι αγωνίζεται εντός ο Απόλλωνας, είναι επιπλέον πλεονέκτημα ότι θα έχει μία τέτοια μεγάλη παρουσία των φιλάθλων του, που θα είναι διψασμένος για διάκριση μετά που η ομάδα έμεινε εκτός στόχων στο πρωτάθλημα, καθώς επίσης και το ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει τους πολλούς φιλάθλους στο πλευρό της μετά την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας στα ματς.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες του Απόλλωνα, βασίζουν αρκετά στην όλη ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί σήμερα από τους φιλάθλους, καθώς έτσι θα… ντοπαριστεί αναλόγως και η ομάδα για να μπορέσει να παρουσιάσει τον καλό αγωνιστικό της εαυτό μες το γήπεδο για να κερδίσει την ΑΕΚ και να προκριθεί στα ημιτελικά. Ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Πέρετζ.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα