Ανόρθωση: Η εποχή Σάντη και το θετικό σημάδι με ΑΕΖ

Ανόρθωση: Η εποχή Σάντη και το θετικό σημάδι με ΑΕΖ

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Και επίσημα σήμερα γυρίζει σελίδα η Ανόρθωση μιας και θα επικυρωθεί στην εκλογική Γενική Συνέλευση του συλλόγου το νέο διοικητικό σχήμα υπό την προεδρία του Ανδρέα Σάντη.

Μία εξέλιξη που επιδίωκε εδώ και καιρό ο κ. Σάντης και πλέον θα μπορεί να διαχειριστεί όπως ο ίδιος θέλει όλα τα θέματα της ομάδας.

Τα μέλη και οι ρόλοι του νέου διοικητικού συμβούλιου θα είναι οι ακόλουθοι:

Πρόεδρος: Ανδρέας Σάντης

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ανδρέας Ανδρέου

Αντιπροέδροι: Σάββας Κουμή, Κωνσταντίνος Παπαλλής, Κοσμάς Κωνσταντινίδης, Σταύρος Παπαγεωργίου

Εκτελεστικός Σύμβουλος / Γενικός Γραμματέας: Πανίκκος Ανδρέου Οικονομικός

Σύμβουλος: Γιώργος Βούβακος

Μέλη Διοικητικού Σύμβουλου:

Άρης Χατζησωτήρης

Ιάκωβος Αχεριώτης

Μάκης Χαραλάμπους

Μάριος Παπαγιώργη

Σάββας Χαϊτίδης

Σταύρος Ζάκος

Σωτήρης Γιαννίτσαρος

ανορθωση

Καστέλ και Τσίκο έκαναν τη διαφορά…

Εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησαν χθες Τσίκο και Καστέλ και ήταν οι πρωταγωνιστές στη νίκη της «Κυρίας» με 2-0 απέναντι στην ΑΕΖ. Ο Καστέλ έδωσε εξαιρετική ασίστ στο πρώτο γκολ της Ανόρθωσης με τον Τσίκο να σκοράρει και το 2-0 έκανε ο Καστέλ από το σημείο του πέναλτι. Οι δυο τους έκαναν γενικότερα τη διαφορά στο ματς και η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες.

Επέμβαση στο μηνίσκο…

Πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο αντιμετωπίζει ο Κίκο ο οποίος χθες έσφιξε τα δόντια και έπαιξε. Αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο μηνίσκο και μετά την επέμβαση θα μπορεί να γίνει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του. Για την ώρα είναι δεδομένο ότι θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Ακόμη ο Γκερέρο, πρόβλημα στ’… αριστερά

Ούτε στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ θα είναι διαθέσιμος ο Γκερέρο μιας και ακόμη δεν είναι σε θέση να μπει αποστολή.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Κάργας και Κορέια και αυτό δημιουργεί θέμα στο αριστερό άκρο της άμυνας της «Κυρίας». Κορέια και Κίκο που καλύπτουν τη θέση αριστερά θα είναι εκτός και θα πρέπει ο Γκαγιέγο να κάνει αλχημείες ή να πάει σε τριάδα στα στόπερ.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα