Ανόρθωση: «Στα βαθιά» κόντρα στον κακό της δαίμονα, Άρη Λεμεσού

Ανόρθωση: «Στα βαθιά» κόντρα στον κακό της δαίμονα, Άρη Λεμεσού

Πάνος Λάρκος
τσικο αρης ανορθωση
Η Ανόρθωση δεν ευνοήθηκε ιδιαίτερα από την κλήρωση για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Coca-Cola, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού, τον οποίο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε μία φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια. Προς το παρόν η προσοχή του Γκαγιέγο είναι στραμμένη στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Δύσκολη κλήρωση για την Ανόρθωση στα προημιτελικά του κυπέλλου μιας και θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον Άρη σε μονό αγώνα. Το θετικό για την «Κυρία» είναι ότι θα παίξει μέσα στην έδρα της και μπροστά στο κοινό της. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να κερδίσει τον αγώνα και να παλέψει για την κατάκτηση του τροπαίου, που στο τέλος της χρονιάς ίσως να είναι και η μοναδική διέξοδος για έξοδο στην Ευρώπη, αν δεν ανέβει βαθμολογικά στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης τα τελευταία χρόνια είναι ο κακός δαίμονας της Ανόρθωσης. Στα τελευταία έξι παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες ο Άρης μετρά πέντε νίκες και ένα ματς έληξε ισόπαλο. Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον βάρος στα πόδια των ποδοσφαιριστών αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Γκαγιέγο καλείται να προετοιμάσει ψυχολογικά την ομάδα του κατάλληλα και να καταστρώσει ένα πλάνο με το οποίο θα μπλοκάρει την ταχύτατη ομάδα του Άρη και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να έρθει η μεγάλη πρόκριση.

«Ο πρώτος στόχος μας, αφού ο αγώνας είναι μόνος, ήταν να παίζαμε στην έδρα μας. Το πρώτο έγινε. Είναι δύσκολη κλήρωση απέναντι στον περσινό πρωταθλητή. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε κι αυτό θα επιδιώξουμε όταν οριστεί το παιχνίδι. Στην έδρα μας έχουν λυγίσει πολύ πιο μεγάλες παραδόσεις», σχολίασε ο Δημήτρης Χριστοφόρου για την κλήρωση.

Το μυαλό στην ΑΕΚ…


Η κλήρωση έγινε και… τελείωσε. Τη δεδομένη στιγμή για την Ανόρθωση υπάρχει μόνο η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα και τίποτε άλλο. Εκεί εστιάζεται η προσοχή της ομάδας και πως θα κερδίσει για να μπορέσει να μπει στην τελική ευθεία της μάχης του πρώτου γκρουπ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα