Άρης Λεμεσού: Απέδωσε τα εύσημα στον Μαγιαμπέλα για το χάλκινο στο Copa Africa

Άρης Λεμεσού: Απέδωσε τα εύσημα στον Μαγιαμπέλα για το χάλκινο στο Copa Africa

Newsroom
αρης μαγιαμπελα κοπα αφρικα
Ο Άρης συνεχάρη τον Μιχλάλι Μαγιαμπέλα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Copa Africa, μαζί με την εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο Μιχλάλι Μαγιαμπέλα απουσιάζει εδώ και καιρό από τον Άρη Λεμεσού, καθώς έχει ακολουθήσει την Εθνική του ομάδα στις υποχρεώσεις της στο Copa Africa.

Η πολύμηνη αυτή απουσία, βγήκε τελικά σε καλό στον 27χρονο φορ του Σπιλέφσκι, καθώς εκείνος και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, απέσπασαν το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση, επικρατώντας στα πέναλτι του Κονγκό.

Οι Λεμεσιώτες, λίγες ώρες μετά τη σπουδαία διάκριση του παίκτη τους, θέλησαν να του αποδώσουν τα εύσημα, μέσω ανάρτησής τους στα social media.

Αναλυτικά το μήνυμα του συλλόγου:

«Ο Μιχλάλι Μαγιαμπέλα και η χώρα του Νότια Αφρική, εξασφάλισαν το χάλκινο μετάλλιο στο κύπελλο εθνών Αφρικής 2023 TotalEnergies Africa Cup of Nations 🇿🇦
Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι και είμαστε περήφανοι για εσένα Μιχλάλι
Συγχαρητήρια στη Bafana Bafana - South Africa »

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα