Ανόρθωση: Μάχη στο ΓΣΠ με φόντο την ψυχολογική ανάταση

Ανόρθωση: Μάχη στο ΓΣΠ με φόντο την ψυχολογική ανάταση

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από περίπου ένα μήνα θέλει η Ανόρθωση η οποία αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 την Ομόνοια και στοχεύει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Το κλίμα στην ομάδα αλλά και στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο. Ο Γκαγιέγο ο οποίος σήμερα θα είναι τιμωρημένος και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο προσπάθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας να δουλέψει με τους παίκτες του και να διορθώσει πράγματα. Δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά μάλλον μία-δυο κινήσεις θα τις δούμε.

Είναι ένα ματς στοίχημα για τον ίδιο αλλά και την ομάδα. Ματς το οποίο μπορεί να δώσει την ψυχολογική ανάταση που ψάχνει η «Κυρία» αλλά δεν βρίσκει εδώ και μερικές βδομάδες. Αν το κερδίσει το ντέρμπι θα δει με άλλο μάτι τη συνέχεια έχοντας και ένα ματς στο χέρι. Σε διαφορετική περίπτωση η απογοήτευση θα μεγαλώσει και ίσως κάποια θέματα που υπάρχουν και την… «τρώνε» να βγουν στον αφρό και να δημιουργήσουν μεγαλύτερο πονοκέφαλο.

Δυο εκτός αποστολής…

Δεν υπολογίζονται για την σημερινή αναμέτρηση οι Γκερέρο και Αρτυματάς οι οποίοι ακόμη δεν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Στα θετικά είναι ότι Κάργας και Περέα έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή την τελευταία στιγμή αλλά δεν διεκδικούν με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα.

Το πλάνο του κόουτς…

Δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές από τον Γκαγιέγο. Πάνω κάτω θα πάει με την ίδια συνταγή ελπίζοντας σε καλύτερο αποτέλεσμα και καλύτερη εμφάνιση. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρμπολέδα, δεξί μπακ ο Ουαγκέ, αριστερό ο Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Μαρμούκ και Μακούν.

Στην μεσαία γραμμή δεν αναμένεται να «σπάσει» το δίδυμο Τιουνέ με Τεχέρα. Δεξιά τη θέση διεκδικούν Παρούτης και Φερέιρα, αριστερά θα κινείται ο Τσίκο και στην κορυφή ο Γκασάμα με ένα εκ των Καστέλ ή Γουαρίς.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα