Δόξα Κατωκοπιάς - Εθνικός Άχνας 0-2: Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Μαρίνο Σατσιά και τους παίκτες του

Newsroom
εθνικος δοξα
Μεγάλη και σημαντική νίκη για τον Εθνικό Άχνας, με τον Μαρίνο Σατσιά και τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν το «διπλό» με 0-2 στην Περιστερώνα (1/2). Ο Εθνικός βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο και δεν ανέτρεψε ποτέ τα δεδομένα στο ματς.

Ο Εθνικός Άχνας έκανε ένα άνετο πέρασμα από την «Περιστερώνα», παίρνοντας τη νίκη επί της Δόξας (1/2), με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 0-2.

Το ματς

Η ομάδα της Άχνας είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλό σημείο με τον Λίπσκι να εκτελεί. Ο Ριστέφσκι έκανε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι παίκτες του Σατσιά εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη καλή ευκαιρία που είχαν στο παιχνίδι.

Μόλις δέκα λεπτά μετά (22') και με τη Δόξα να μην έχει καταφέρει να φτάσει κοντά στην περιοχή του Παναγή, ο Εθνικός διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη διαφορά στο σκορ (0-2). Ο Καμπρέρα έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ευστοχώντας με κεφαλιά και δίνοντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

δοξα

Η εικόνα των δύο ομάδων ήταν όμοια και στο δεύτερο 45λεπτο, με τη Δόξα να μην μπορεί να βρει λύσεις απέναντι σε έναν πολύ ανεβασμένο Εθνικό. Οι παίκτες του Σατσιά λίγο έλειψε να ανοίξουν περισσότερο τη διαφορά, όταν στο 49'ο Ντράζιτς σημάδεψε το δοκάρι του Αγριμάκη.

Μετά το 60', το ματς είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Δόξα να δείχνει πως έχει καταθέσει τα όπλα. Ο Εθνικός δεν δυσκολευόταν να διατηρήσει το πλεονέκτημά του και στο 71', «χτύπησε» ξανά με τον Ντράζιτς να έχει ακόμα ένα δοκάρι. Η εξαιρετική ατομική του ενέργεια δεν μετατράπηκε σε γκολ, με την μπάλα να σταματάει στο «Γ» του γκολκίπερ της Δόξας.

Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα, με τους γηπεδούχους να μένουν άπραγοι απέναντι στην πίεση των αντιπάλων τους. Η εικόνα της ομάδας έδειχνε πως δεν θα μπορούσε να έρθει η ανατροπή και τελικά ο Σατσιάς και οι παίκτες του έφυγαν με το τρίποντο από την Περιστερώνα, σημειώνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους για την τρέχουσα σεζόν.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αγριμάκης, Β. Κυριάκου, Πούριτς, Τάντι, Προβιδάκης, Αντωνιάδης, Χ. Κυριάκου (70′ Σκόγκλουντ), Ναμπί (70′ Aλσέους), Βελκόφσκι, Χάνι, Ασάντε.


Εθνικός (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγή, Στυλιανού, Ριστέφσκι, Λίπσκι, Λομοτέι, Ιωάννου, Σπιρόφσκι, Μπλίκερ, Ντράζιτς (74′ Ιωαννίδης), Μ. Ηλία, Καμπρέρα (74′ Πεχλιβάνης).

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / VICTORIA LEANDROU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα