Κρίσιμη μέρα για το διοικητικό μέλλον της Ανόρθωσης
Εξαιρετικά κρίσιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα (1/2) στα διοικητικά της Ανόρθωσης μιας και η ομάδα της Αμμοχώστου θα κληθεί να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον της.
Συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί για σήμερα έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου όπου θα κληθεί να αποφασίσει αν θα αποδεχθεί την μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας από την οικογένεια Πουλλαΐδη, έτσι ώστε ο σύλλογος να καταστεί μεγαλομέτοχος και να κάνει κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Την ίδια ώρα θα εξεταστεί και η επόμενη μέρα με την πλευρά Ανδρέα Σάντη να ζητά και να επιθυμεί συγκεκριμένα πράγματα. Θα υπάρξει μία ομιλία από τον πρόεδρο του σωματείου Ευγένιο Χαμπουλλά και τον πρόεδρο της εταιρείας Ανδρέα Σάντη και ακολούθως αν προκύψουν ερωτήματα θα απαντηθούν και θα γίνει ψηφοφορία για να παρθεί αυτή η πολύ σημαντική απόφαση.
Μία απόφαση η οποία όποια και να είναι θα φέρει αλλαγές και νέα δεδομένα στα διοικητικά και στην επόμενη μέρα.
Σκέφτεται και Πάφο
Μέσα σε όλα αυτά η Ανόρθωση έχει το μυαλό της και στο αγωνιστικό όπου ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι με την Πάφο εντός έδρας, όπου στόχος είναι μόνο η νίκη και το τρίποντο.
Αύριο (2/2) λογικά θα υπάρχει ποιο ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες και τα αγωνιστικά δεδομένα, όμως θα πρέπει η «Κυρία» να βρει τον τρόπο να επανέλθει στις νίκες και θα είναι ότι καλύτερο αν καταφέρει να κερδίσει την Πάφο για να μην χάσει άλλο έδαφος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
