Άρης Λεμεσού: Για τη 15η νίκη και να βάλει περαιτέρω πίεση στον πρωτοπόρο!

Άρης Λεμεσού: Για τη 15η νίκη και να βάλει περαιτέρω πίεση στον πρωτοπόρο!

ΑΡΗΣ
Εντός έδρας αναμέτρηση για τον Άρη Λεμεσού. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι φιλοξενεί η ώρα 19:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» τον Οθέλλο Αθηαίνου στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Στόχος για τη Λεμεσιανή ομάδα η νίκη, όπου θα είναι η 15η στο φετινό πρωτάθλημα, που θα διατηρήσει τον Άρη στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά θα τον φέρει στον πλην ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Εάν και εφόσον ο καιρός το επιτρέψει, ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τελικά αύριο (Πέμπτη 01.02) η ώρα 16:00 την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ, μετά τη χθεσινή αναβολή ελέω ακαταλληλότητας αγωνιστικού χώρου.

Μετά την εκτός έδρας εξάρα του Άρη επί του Εθνικού Άχνας, περιμένει τον Οθέλλο με πάσα σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης, αν και υπάρχουν αρκετά προβλήματα εδώ και μέρες στην ομάδα της Αθηαίνου.

Για την τεχνική ηγεσία του Άρη, ενόψει της βραδινής αναμέτρησης, δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Μπράουν, Νίκολιτς, Στρούτσκι, Μποάκι, Σουμάνσκι, Μαγιαμπέλα, Γιαγκό.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα