Ανόρθωση: Σε... ελεύθερη πτώση η «Κυρία», μπλοκαρισμένος ο Γκαγιέγο

Ανόρθωση: Σε... ελεύθερη πτώση η «Κυρία», μπλοκαρισμένος ο Γκαγιέγο

Πάνος Λάρκος
ανορθωση γκαγιεγο
Η επόμενη μέρα στην Ανόρθωση μετά την ταπεινωτική ήττα από την ουραγό Δόξα, με τον Γκαγιέγο να είναι προβληματισμένος για το πώς θα προσεγγίσει τα ερχόμενα παιχνίδια, στο οποία η νίκη είναι μονόδρομος.

Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για την Ανόρθωση και εκεί που είχε πλησιάσει την κορυφή, τώρα έχει πέσει στην 5η θέση και καλείται να βρει λύσεις και τρόπους να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Η «Κυρία» πραγματοποίησε το χειρότερο της παιχνίδι φέτος και δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το βαθμό.

Είχε την ευκαιρία αλλά στο 90΄ ο Γκασάμα αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και η Ανόρθωση έχασε την ευκαιρία να σώσει έστω τον ένα βαθμό. Πλέον, με τα δεδομένα που δημιουργούνται ο πρώτος στόχος για τον Γκαγιέγο πρέπει να είναι το να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχει η ομάδα. Είναι φανερό ότι και ο ίδιος δεν είναι στα καλύτερα του. Ο καταρτισμός της ενδεκάδας και οι αλλαγές του συνήθως δεν βοηθούν στο μέγιστο βαθμό.

Μπορεί η είσοδος χθες του Τσίκο να έδωσε μια επιθετικότητα στην Ανόρθωση αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά ο Αγκολέζος και η αλήθεια είναι ότι τον έχει ανάγκη η ομάδα για να μπορέσει να επανέλθει στις επιτυχίες. Το πρώτο κάκιστο ημίχρονο της Ανόρθωσης ήταν ότι χειρότερο είδαμε φέτος από την ομάδα του Γκαγιέγο. Χωρίς ουσία, αυτοματισμούς και μία Ανόρθωση χαμένη στο γήπεδο.

Στο δεύτερο μέρος το προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια και είναι φανερό ότι οι απουσίες στοίχισαν σε όλες τις γραμμές. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει το βάθος που έχουν άλλες ομάδες διεκδικήτριες του τίτλου και είναι ξεκάθαρο αυτό.

Delete και… παρακάτω

Το καλύτερο που έχει να κάνει η Ανόρθωση είναι να διαγράψει την ήττα από τη Δόξα, να μάθει απ’ αυτήν και να κοιτάξει παρακάτω. Να αφήσει πίσω της τη δεύτερη κολλητή ήττα που δέχθηκε για πρώτη φορά φέτος και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΖ εκτός έδρας. Ένας αγώνας όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να μην χαθεί άλλο έδαφος.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα