ΑΠΟΕΛ: €300.000 σε τρεις δόσεις και 15% για μεταπώληση

ΑΠΟΕΛ: €300.000 σε τρεις δόσεις και 15% για μεταπώληση

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Από τη στιγμή που η Ζούλτε Βάρεγκεμ επανήλθε και η προσφορά ικανοποίησε τις οικονομικές απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ, ο Σταύρος Γαβριήλ αναχώρησε για το Βέλγιο ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σε ποιο ποσό έκλεισε η συμφωνία;

Το Gazzetta, λοιπόν, έχει τις λεπτομέρειες. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, βάζει στο ταμείο €300.000, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσίευμα πριν από δύο μέρες της ιστοσελίδας μας.

Το συγκεκριμένο ποσό θα κατατεθεί σε τρεις δόσεις από τη Ζούλτε. Παρά το γεγονός ότι αξίωναν €200.000 με την υπογραφή, έβαλαν νερό στο κρασί τους, λαμβάνοντας υπόψη δύο παράγοντες:

Α)Διατηρούν δικαίωμα 15% μεταπώλησης του Γαβριήλ.

Β)Προσμέτρησαν την επιθυμία του παίκτη για άμεση μεταγραφή.

Η λύση που βρέθηκε με τον Γαβριήλ ήταν η καλύτερη υπό τις περιστάσεις αφού δεν βόλευε καμία πλευρά ο παίκτης να μείνει στον πάγο μέχρι το καλοκαίρι. Οι 300 χιλιάδες είναι σημαντικές αυτή την εποχή και θα βοηθήσουν αφού το θέμα είναι η ρευστότητα.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα