Ανόρθωση: Η δυτική εξέδρα μετονομάζεται σε «Κίκη Κωνσταντίνου»

Ανόρθωση: Η δυτική εξέδρα μετονομάζεται σε «Κίκη Κωνσταντίνου»

Newsroom
anorthosi exedra
Το Δ.Σ. του Συλλόγου της Ανόρθωσης αποφάσισε να μετονομάσει τη δυτική εξέδρα του "Αντώνης Παπαδόπουλος" σε κερκίδα "Κίκης Κωνσταντίνου".

Σε μετονομασία της δυτικής εξέδρα του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος» προέβη η Ανόρθωση, ως φόρο τιμής στον πρόεδρο Κίκη Κωνσταντίνου. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε η τελετή μετονομασίας θα λάβει χώρα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Ανόρθωσις» Αμμοχώστου μετά από ομόφωνη απόφαση ημερομηνίας 1/11/2023, ανακοινώνει ότι η Δυτική Κερκίδα του Σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετονομάζεται σε Κερκίδα «Κίκης Κωνσταντίνου».

Η τελετή μετονομασίας της Δυτικής Κερκίδας θα λάβει χώρα την Κυριακή 4/2/2024, στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης για τα γενέθλια του Συλλόγου μας, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η οφειλόμενη αυτή πράξη, αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής προς τον μ. Επίτιμο Πρόεδρο Κίκη Κωνσταντίνου, ο οποίος υπήρξε ο αναμορφωτής της Ανόρθωσης στην προσφυγιά και ο οποίος σφράγισε ανεξίτηλα τη σύγχρονη ιστορία της με την πολυετή προσφορά του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα