Άρης Λεμεσού: Γράφτηκε στην ιστορία η μεταγραφή Μπαμπίκα, στην Τουλούζ με «αστρονομικό» ποσό

Άρης Λεμεσού: Γράφτηκε στην ιστορία η μεταγραφή Μπαμπίκα, στην Τουλούζ με «αστρονομικό» ποσό

Newsroom
μπαμπικαααα
Μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι αυτή του Μπαμπίκα, με την Τουλούζ να προσφέρει στον Άρη Λεμεσού 2,75 εκατ. για την παραχώρηση του 23χρονου επιθετικού.

Στην ιστορία γράφτηκε η μεταγραφή του Σάβι Μπαμπίκα στην Τουλούζ, με την γαλλική ομάδα να δίνει 2,75 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον 23χρονο ακραίο επιθετικό από την Γκαμπόν.

Όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος, μέσω δημοσίευσής του, το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί ρεκόρ όχι μόνο για το ίδιο το σωματείο της Λεμεσού, αλλά για το κυπριακό ποδόσφαιρο εν γένει.

Εντός των επόμενων ημερών, ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στη Γαλλία και να υποβληθεί στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις πριν υπογράψει.

Ο Άρης Λεμεσού, μέσω ανακοίνωσης, επιβεβαίωσε πως η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ίδια την ομάδα, η οποία ναι μεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός σημαντικού παίκτη, αλλά θα βάλει στα ταμεία της ένα μη ευκαταφρόνητο ποσό.

Ο Μπαμπίκα, βρισκόταν στη Λεμεσό τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Κατέγραψε συνολικά 91 συμμετοχές σε Κύπρο αλλά και Ευρώπη, σκοράροντας 16 γκολ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα