Δόξα Κατωκοπιάς: Κοντά στο να επιστρέψει στην Κύπρο ο Χάνι

Δόξα Κατωκοπιάς: Κοντά στο να επιστρέψει στην Κύπρο ο Χάνι

Newsroom
omarrr
Ο Ομάρ Χάνι είναι στο στόχαστρο της Δόξας και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Κύπρο για λογαριασμό του συλλόγου της Κατωκοπιάς.

Η Δόξα Κατωκοπιάς πραγματοποίησε ήδη δύο προσθήκες στο ρόστερ της την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ανακοινώνοντας τους Αγριμάκη και Προβιδάκη.

Ακόμα μία προσθήκη είναι στα σχέδια της ομάδας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι εξετάζεται η περίπτωση του Ομάρ Χάνι.

Ο 24χρονος επιθετικός είναι παλιός γνώριμος του κυπριακού πρωταθλήματος, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί για ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό Λευκωσίας. Αγωνιζόταν στην αζέρικη Γκαμπάλα, ωστόσο πλέον έχει μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον Πετράκη, ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον παίκτη που θα αναλάβει το... φρεσκάρισμα στην μεσοεπιθετική λειτουργία της Δόξας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα