Καρμιώτισσα - Εθνικός Άχνας 1-1: Δυο πέναλτι, ένας βαθμός ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Εθνικό

Μανώλης Μακρόπουλος
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΑΧΝΑ
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το σημαντικό ματς της «ουράς» μεταξύ Καρμιώτισσας και Εθνικού Άχνας, με τα δυο γκολ να σημειώνονται από το σημείο του πέναλτι.

Το «ντέρμπι» της ουράς του πρωταθλήματος Cyta (18η αγωνιστική) ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Εθνικό Άχνας έληξε δίχως νικητή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το πέναλτι του Καμπρέρα, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον ίδιο τρόπο με τον Θεοδώρου σε 1-1.

Το τελικό αποτέλεσμα μάλλον ευνοεί της ομάδα της Άχνας, που είναι πλέον στη 10η θέση της κατάταξης (14β.), την ίδια ώρα που η Καρμιώτισσα βρίσκεται στην προ-τελευταία θέση.

Το ματς:

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Καμπρέρα βρέθηκε απέναντι στον Άντος, όμως ο γκολκίπερ της Καρμιώτισσας πρόλαβε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων πριν εκτελέσει.

Ωστόσο, από εκεί και πέρα έπρεπε να φτάσουμε στο 36' για να δούμε κάποια φάση, καθώς το παιχνίδι περιορίστηκε σε «μάχες» στο χώρο του κέντρου. Ο Ντράζιτς πάτησε στην περιοχή των γηπεδούχων, όμως το σουτ που επιχείρησε από δύσκολη γωνία πέρασε άουτ.

Τα πρώτα 45 λεπτά τελείωσαν με τον Μαλόνε να βάζει κάνει σωτήρια την «κόντρα» στο σουτ που επιχείρησε ο Καμπρέρα (45').

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Στο 50' ο Καμπρέρα βρέθηκε πάλι απέναντι από τον Άντος, αυτή τη φορά σούταρε, όμως ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε με το γόνατο.

Αυτή όμως δεν ήταν η τελευταία τους... συνάντηση. Στο 65' ο Λίφσκι έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Καρμιώτισσας, πάτησε με υπέροχο τακουνάκι στον Ντράζιτς, ο οποίος ανατράπηκε από τον Μαλόνε. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, ο VAR το επιβεβαίωσε και στο 67ο λεπτό ο Καμπρέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ωστόσο, η Καρμιώτισσα απάντησε με το ίδιο νόμισμα. Ο Χαραλάμπους ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο VAR κάλεσε τον διαιτητή Αργυρού, ο οποίος άλλαξε την απόφασή του και έδειξε την «άσπρη βούλα». Ο Θεοδώρου νίκησε τον Μπογαντίνοφ και ισοφάρισε σε 1-1 στο 80', με το πρώτο εφετινό του γκολ.

Από εκείνο το σημείο, αμφότερες οι ομάδες ρίσκαραν πολύ, ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Στο 89ο λεπτό, ο Ψύχας με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Κοβάσεβιτς αστόχησε από πλεονεκτική θέση και έχασε την ευκαιρία να χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Άντος, Χριστοφόρου, Μαλόνε, Γκραντινάρου (87' Παντελή), Κοβάσεβιτς, Τσουκαλάς, Νεοφύτου (63' Χαραλάμπους), Ντούμπια (63' Ψύχας), Θεοδώρου (88' Μπεν Σαλάμ), Κατσαντώνης, Ρόσι (46').

Εθνικός Άχνας (Μαρίνος Σατσιάς): Μπογκαντίνοφ, Στυλιανού (78' Ιωάννου), Ριστέφσκι, Περατικός, Μπίκερ, Λίπσκι, Γκόμες (61' Ηλία), Πεχλιβάνης, Καμπρέρα (87' Χριστοφή), Ντράζιτς (78' Αγγελόπουλος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα