ΑΕΖ: Ουσία και μόνο για το άλμα θέσεων

ΑΕΖ: Ουσία και μόνο για το άλμα θέσεων

Σάββας Νεοκλέους
ΑΕΖ
Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta ολοκληρώνεται απόψε (19:00) με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΖ και τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Στις 19:00 στο «Αμμόχωστος» η ΑΕΖ Ζακακίου υποδέχεται την ουραγό Δόξα Κατωκοπιάς. Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Λιάσου Λουκά

Μετά από αποτελέσματα που είχαμε σε αυτή τη 17η αγωνιστική, εάν και εφόσον το βράδυ η ΑΕΖ Ζακακίου κερδίσει το παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς, τότε με το τρίποντο που θα πάρει θα κάνει άλμα δυο θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα.

Από τη 12η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή με 11 βαθμούς, κερδίζοντας τη Δόξα, η ομάδα του Ζακακίου θα ανέβει στη 10η θέση με 14 βαθμούς, έχοντας πίσω της Οθέλλο Αθηαίνου και Εθνικό Άχνας με 13 βαθμούς και πιο κάτω Καρμιώτισσα στους 10 και Δόξα στους 4 βαθμούς.

Με δεδομένο ότι την ερχόμενη Δευτέρα η ΑΕΖ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ, η οποία στραβοπάτησε χθες με τον Οθέλλο, άρα αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντικό είναι να κερδίσει απόψε το παιχνίδι η ομάδα του Λιάσου Λουκά.

Αν και για πολλούς φαίνεται πως η ουραγός Δόξα Κατωκοπιάς είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό στη Β΄ Κατηγορία, αυτό δεν λέει κάτι για όλους όσους είναι στο αποδυτήριο της ΑΕΖ Ζακακίου. Με πάσα σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία τα στοιχεία που συνέστησε ο Λιάσος Λουκά για τον βραδινό αγώνα από όλους για να πάρει η ΑΕΖ την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα