Άρης Λεμεσού: Με το… αριστερό στη σειρά των ντέρμπι του πρώτου μήνα του 2024

Άρης Λεμεσού: Με το… αριστερό στη σειρά των ντέρμπι του πρώτου μήνα του 2024

Σάββας Νεοκλέους
ΑΡΗΣ
Ο πρωταθλητής Άρης Λεμεσού ξεκίνησε... ανάποδα στο νέο έτος, μετά την ήττα με 1-0 από την Πάφο.

Αν και είχε πολύ καλή εμφάνιση ο Άρης Λεμεσού δεν κατάφερε να αποδράσει από το «Στέλιος Κυριακίδης» το βράδυ της Τετάρτης (3/01) με το τρίποντο.

Ούτε και με τον βαθμό της ισοπαλίας, εκεί που φαινόταν ότι θα τον έπαιρνε, μιας και σε «νεκρό» χρόνο ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Ντράγκομιρ, είχε άλλα… σχέδια.

Πίκρα, απογοήτευση… μια μαχαιριά που πληγώνει αρκετά τον Άρη ήρθε στο φινάλε του εκτός έδρας αγώνα με την Πάφος FC στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Η 5η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τον Άρη ήρθε και έριξε την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι στην 5η θέση του πίνακα με 32 βαθμούς. Μία απόσταση 7 βαθμών από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός, καθώς και μία απόσταση 3 βαθμών από την επόμενη αντίπαλο του Άρη, την Ομόνοια, η οποία είναι στην 3η θέση με 35 βαθμούς.

Πάλι καλά για τον Άρη που δεν κέρδισε η ΑΕΚ στο χθεσινό της εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαίνου, με την ομάδα της Λάρνακας με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε να είναι στην 6η θέση με 30 βαθμούς. Σίγουρα, εάν κέρδισε η ΑΕΚ χθες και με την ήττα του Άρη, θα ήταν ακόμη πιο μεγάλη η πίεση στη Λεμεσιανή ομάδα.

Τα ντέρμπι δεν ξεκίνησαν ιδανικά το 2024 για τον πρωταθλητή Άρη. Μετά τη χθεσινή εκτός έδρας ήττα από την Πάφος FC, τα ντέρμπι συνεχίζονται για τη Λεμεσιανή ομάδα, μιας και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται την Ομόνοια, ενώ ακολουθούν αυτά με τον συμπολίτη Απόλλωνα και την Ανόρθωση στο γήπεδο του.

Το δεδομένο ότι εάν και εφόσον θέλει να έχει ο Άρης επαφή με τις ψηλές θέσεις, σε αυτά τα ντέρμπι δεν πρέπει να χάσει. Είναι και τα τρία στο «ΆλφαΜέγα Stadium» και τα αποτελέσματα αυτών των τριών ντέρμπι θα κρίνουν αρκετά για το τι μπορεί να επιτύχει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα