Νέα Σαλαμίνα: Όλο το βάρος στον Ντουρμισάι…
Η αποχώρηση του Ντιέγκο Ντορεγκαράι έχει αφήσει μεγάλο κενό στην επίθεση της Νέας Σαλαμίνας. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου σε αρκετά ματς αγωνίστηκε με 4-4-2 με Ντορεγκαράι και Ντουρμισάι στην κορυφή.
Με τα νέα δεδομένα και μέχρι να βρεθεί άλλος επιθετικός που θα ενισχύσει το ρόστερ η λογικά λέει ότι η Νέα Σαλαμίνα θα παίξει με 4-2-3-1 ή 4-3-3. Σύστημα που παίζει συχνά, έτσι δεν θα της είναι άγνωστο για να ανταποκριθεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Ντουρμισάι θα πρέπει να σηκώσει μόνος του το κουπί στην επίθεση και θα έχει ένα βάρος επιπλέον στις πλάτες του.
Το θετικό για τον «Ντούρμι» είναι ότι σε γενικές γραμμές κάνει καλή χρονιά με τη Νέα Σαλαμίνα, έχει σκοράρει ήδη τέσσερα τέρματα φέτος και δείχνει αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία και να συνεχίσει σε ακόμη καλύτερους ρυθμούς.
Είναι αρκετά επιδραστικός στο παιχνίδι των ερυθρολεύκων και θα πρέπει να γίνει και λίγο πιο ουσιαστικός για να βοηθήσει και ο ίδιος τον κόσμο να ξεχάσει τον Ντορεγκαράι το συντομότερο και όχι να τον αναπολεί η κερκίδα με την πρώτη ευκαιρία.
Αντίστροφη μέτρηση…
Μέρες που είναι κι όμως οι ποδοσφαιριστές συνεχίσουν τις προπονήσεις και την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Εθνικό εκτός έδρας.
Μοναδικός στόχος για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι η νίκη και το τρίποντο, έτσι ώστε να μπορέσει να μπει στο 2024 με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
