Απόλλων Λεμεσού: Το αποχαιρετιστήριο δώρο στον Τσολάκη

Απόλλων Λεμεσού: Το αποχαιρετιστήριο δώρο στον Τσολάκη

απολλων
Η πρόσληψη του Πάμπλο Ματσίν στον πάγκο του Απόλλωνα σήμανε και το τέλος του Άγγελου Τσολάκη ως προπονητής των ''κυανολεύκων''. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Απόλλωνα όμως δεν ξέχασαν να πουν το ''ευχαριστώ'' τους στον Κύπριο υπηρεσιακό τεχνικό.

Ο Άγγελος Τσολάκης ανάλαβε τα προπονητικά καθήκοντα του Απόλλωνα αμέσως μετά την παραίτηση του Βλάταν Μιλόγεβιτς, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος που θα βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας της Λεμεσού.

Ο Απόλλων ανακοίνωσε την απόκτηση του 48χρονου τεχνικού, Πάμπλο Ματσίν, και αυτομάτος σημαίνει κα το τέλος του Τσολάκκι από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Άγγελος Τσολάκης μπορεί να ήταν προπονητής μόλις για 4 αγώνες, παρόλα αυτά κέρδισε το σεβασμό των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών, αφού σε 4 αγώνες μετρά μια ήττα και 3 νίκες.

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση για να ευχαριστήσουν τον κύριο Τσολάκκι, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα του πρόσφεραν μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών ως ένδειξη ευχαρίστησης και σεβασμού.

Η ανάρτηση του κ.Τσολάκη με την φανέλα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Απόλλων

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα