Ολυμπιακός Λευκωσίας: Πολύ κοντά στην άρση του μεταγραφικού εμπάργκο της FIFA

Ολυμπιακός Λευκωσίας: Πολύ κοντά στην άρση του μεταγραφικού εμπάργκο της FIFA

Newsroom
ολυμπιακος λευκωσιας
Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας βρίσκεται ένα βήμα πριν την άρση του μεταγραφικού εμπάργκο, με τον πρόεδρο της ομάδας να διαβεβαιώνει πως το χρωστούμενο ποσό έχει σχεδόν εξοφληθεί.

Η FIFA είχε ανακοινώσει την απαγόρευση μεταγραφών σε 11 κυπριακές ομάδες, εξαιτίας παλαιών οφειλών από την πλευρά των διοικήσεων.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, που αγωνίζεται στην Β' Κατηγορία, ήταν ένας εκ των συλλόγων που δεν θα μπορούσε να κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Ανδρέα Χαρτσιώτη, οι εξελίξεις όσον αφορά αυτό το θέμα είναι πλέον θετικές, καθώς το χρωστούμενο ποσό βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξοφληθεί εντός των επόμενων ημερών.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα μπορέσει να ενισχυθεί και να διεκδικήσει εκ νέου μία θέση στην Α' Κατηγορία.

Αναλυτικά όσα ο ίδιος δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή, σχετικά με το μεταγραφικό εμπάργκο:

«Μετά από πολύ κινητικές και έντονες προσπάθειες του Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της εβδομάδες θα διευθετήσουμε το χρέος για να άρουμε το εμπάργο και θα έχουμε συνάντηση με τον προπονητή μας για το ενδεχόμενο ενίσχυσης».

@Photo credits: Associated Press, CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα