Οθέλλος Αθηαίνου-Εθνικός Άχνας 2-1: Νίκη ανάσας για τον Οθέλλο στην μάχη της παραμονής
Ο Οθέλλος μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και βρέθηκε με παίχτη περισσότερο μετά την αποβολή του Λομοτέι στο 11' για κτύπημα στο κεφάλι του Ανάνγκ.
Στο 20' ο Εθνικός αν και με δέκα παίχτες βρήκε τρόπο να ανοίξει το σκορ από μια κεφαλιά του Ιριόντο μετά από εκτέλεση κόρνερ, κόντρα στη ροή του αγώνα.
Η ομάδα της Αθηαίνου απειλούσε συνεχώς έχοντας και την κατοχή χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Οθέλλος κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Καστάνα μετά από κόρνερ, όπως και στο γκολ του Εθνικού.
Ο Οθέλλος είχε την κατοχή του αγώνα και το αριθμητικό πλεονέκτημα, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις πολλές χαμένες ευκαιρίες σε γκολ δίνοντας ανάσα στον Εθνικό ο οποίος προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.
Το γκολ για τον Οθέλλο ήρθε στο 85' με μια ωραία κεφαλιά του Σούτο και πέρασε μπροστά στο σκορ.
Η νίκη του Οθέλλου δίνει ανάσες στην ομάδα της παραμονής καθώς μείωσε κατα ένα βαθμό την διαφορά του από τον Εθνικό.
Οθέλλος Αθηαίνου: Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου (Γκαρσία 36’), Ράμος (Σούτο 66'), Σανγκαρέ, Ποπέσκου, Καστάνας (Χριστοδούλου 79'), Ανάγκ, Ουεσλάτι;
Εθνικός Άχνας: Μάρκοβιτς, Ριστέφκσι, Ντε Ιριόντο (Γκόμεζ 87'), Λίπσκι, Πεχλιβάνης (Σπιρόφσκι 27΄), Λομοτέι, Μπίκερ, Ιωάννου (Αρτυματάς 87΄), Καμπρέρα, Μ.Ηλία (Αγγελόπουλος 46’), Ντράζιτς (Ακσεντίγιεβιτς 67')
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
