Ραν Μπεν Σιμόν: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, το έχουμε καταλάβει ήδη» (vid)

Newsroom
σιμον5
Ο Ραν Μπεν Σιμόν παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του ματς της ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς (22/12,19:00) αναλύοντας το πως πήγε η προετοιμασία για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται τη Δόξα Κατωκοπιάς για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta (22/12,19:00), σε ένα παιχνίδι που εκ πρώτης όψεως δεν παρουσιάζει δυσκολίες.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων ανέλυσε τα αγωνιστικά δεδομένα που ισχύουν για την ομάδα, επιβεβαιώνοντας το ότι το ερχόμενο απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, δεν θα είναι ένα εύκολο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν για τους παίκτες και τις απουσίες της ομάδας του:

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα. Tο έχουμε καταλάβει ήδη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που να εξακολουθεί να αμφιβάλει για αυτό. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε την ενέργεια του κόσμου μας η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς και ερχόμαστε με καλή ψυχολογία μετά από καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό.

Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο. Το κίνητρο μας είναι ήδη 100%. Θέλουμε να πάμε στα Χριστούγεννα με καλή ατμόσφαιρα και καλά συναισθήματα. Οι παίκτες είναι έτοιμοι.

Μιλίσεβιτς, Λέδες και Σολ εκτός λόγω καρτών. Εκτός και ο Γκαρθιά ο οποίος είναι τραυματίας. Έχουμε καλό ρόστερ, έχουμε καλούς παίκτες και καλούς αναπληρωματικούς.»

@Photo credits: Associated Press, SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα