Ανόρθωση: Αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση ο Μουσοντά

Ανόρθωση: Αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση ο Μουσοντά

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
musoda
Εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, είναι ο Μουσοντά, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή προπόνηση της Ανόρθωσης.

Πρόβλημα έχει προκύψει στην Ανόρθωση με τον Μουσοντά ο οποίος έχει αποχωρήσει με ενοχλήσεις από την σημερινή προπόνηση της «Κυρίας». Δεν είναι ακόμη βέβαιο αν θα είναι σε θέση να προλάβει το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα μιας και περιμένουν στην Ανόρθωση να τον δουν μέσα από τις επόμενες μία-δυο προπονήσεις για να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ο Μουσοντά είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και αυτό κάνει τους γιατρούς να είναι επιφυλακτικοί κατά πόσο θα προλάβει την αναμέτρηση . Δεν δείχνει εκ πρώτης να είναι κάτι σοβαρό ή κάτι ανησυχητικό, αλλά για την ώρα είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα που έρχεται.

Θυμίζουμε ότι οι απουσίες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι ήδη πάρα πολλά. Εκτός είναι οι Αρμπολέδα, Τεχέρα, Γκερέρο, Ουαγκέ, Ιωάννου, Αρτυματάς, Φερέρ και Γκαρθία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα