Νέα Σαλαμίνα: Καθοριστικό 48ωρο για Σεργίου και Ντάτκοβιτς

Νέα Σαλαμίνα: Καθοριστικό 48ωρο για Σεργίου και Ντάτκοβιτς

Πάνος Λάρκος
ν σαλαμινα2
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας ενόψει και του εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα, που έχει να αντιμετωπίσει κάποιες δεδομένες απουσίες σε μία δύσκολη αποστολή.

Δεδομένη είναι η απουσία του Ντιέγκο Ντορεγκαράι ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και σίγουρα η απουσία του είναι σημαντική για τους ερυθρόλευκους. Επίσης εκτός είναι ο Μελίσσας που θέλει λίγο χρόνο ακόμη, ενώ ο Μπεχαράνο εξέτισε και έχει τεθεί στη διάθεση του Χριστοδούλου.

Τα δυο μεγάλα ερωτηματικά στο αγωνιστικό πλάνο της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Κωνσταντίνος Σεργίου και Νίκο Ντάτκοβιτς. Και οι δυο ποδοσφαιριστές τόσο χθες όσο και προχθές ανέβασαν στροφές και ακολούθησαν μεγάλο μέρος των προπονήσεων. Αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή θα εξαρτηθεί από την σημερινή και την αυριανή προπόνηση. Αν μπουν σε φουλ ρυθμούς θα είναι διαθέσιμοι, διαφορετικά θα μείνουν εκτός.

Ακόμη όμως και να συμπεριληφθούν στην αποστολή είναι δύσκολο κάποιος από τους δυο να ξεκινήσει βασικός μιας και έχουν μέρες που είναι εκτός και ο Χριστοδούλου ίσως να μην τους ρίξει στο αρχικό σχήμα.

Αγωνία για την κλήρωση

Σήμερα (15/12) η Νέα Σαλαμίνα θα μάθει στην κλήρωση του κυπέλλου ποιος θα είναι ο αντίπαλος της στη δεύτερη φάση του θεσμού. Το κύπελλου ενδιαφέρει πολύ τους ερυθρόλευκους και θέλουν και λίγο την τύχη να τους... χαμογελάσει.

@Photo credits: Associated Press

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα