Ομόνοια: Με φόρα και την μέγιστη σοβαρότητα ενόψει Καρμιώτισσας

Ομόνοια: Με φόρα και την μέγιστη σοβαρότητα ενόψει Καρμιώτισσας

Ρεπορτάζ: Newsroom
ομονοια
Με τη μέγιστη σοβαρότητα η Ομόνοια προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πολεμιδιών προέρχεται από την σπουδαία επιτυχία επί της Πάφου, ενώ είχε προηγηθεί και το ηχηρό χαστούκι στον πρωταθλητή Άρη.

Και ούτε θα πρέπει να διαφεύγει από κανενός το μυαλό το στραβοπάτημα των «πράσινων» στον α γύρο, από το 1-3 στο 75’ στο τελικό 3-3. Σε φόρμα λοιπόν η επικείμενη αντίπαλος του «τριφυλλιού» υπό τον Χρίστο Χαραλάμπους και ο Σωφρόνης Αυγουστή το έκανε ξεκάθαρο στους παίκτες του, ότι θα πρέπει να ιδρώσουν πολύ για να κερδίσουν το ματς, διευρύνοντας το σερί τους στις 4εις νίκες.

´Όλα τα προαναφερθέντα επουδενί αλλάζουν το στόχο της Ομόνοιας στον αγώνα του Σαββάτου. Οι τρεις βαθμοί είναι στόχος εκ των ων ουκ άνευ αφενός και αφετέρου είναι πεπεισμένοι στο «πράσινο» στρατόπεδο, χωρίς ίχνος υποτίμησης, ότι αυτοί ορίζουν τη τύχη της αναμέτρησης.

Το 3Χ3 έχει ανεβάσει τους «πράσινους» τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά και δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται πιθανό στραβοπάτημα, απέναντι στην ομάδα των Πολεμιδιών. Και πόσο μάλλον, ενόψει του «αιώνιου» που ακολουθεί.

Πάντως με τον Σωφρόνη στον πάγκο, το «τριφύλλι» θα ψάξει για πρώτη φορά τέταρτη διαδοχική νίκη. Από το καλοκαίρι είχε να πανηγυρίσει τρεις συνεχόμενες επιτυχίες η Ομόνοια, όταν στην Ευρώπη κέρδισε δύο φορές την Καμπάλα (3-2,4-1) και την Μίντιλαντ στο να ΓΣΠ (1-0).

Χωρίς τον κόουτς Αυγουστή η Ομόνοια στον αγώνα του Σαββάτου, θα καθοδηγήσουν οι Μπεντόγια - Νικολάου, λόγω τιμωρίας. Και για τον ίδιο λόγο, εκτός θα μείνουν οι Αλιούμ και Χαραλάμπους, απών και ο Μάθιους λόγω τραυματισμού( τρέχει να προλάβει το Αποελ). Κακουλλής και Ψάλτης αναμένεται εκτός απροόπτου να βρεθουν στην 11αδα. Ευελπιστούν όλοι στην ομάδα ότι ο Ανδρονίκος Κακουλλής, θα πάρει εκ νέου το «όπλο» του, να βρει δίχτυα βοηθώντας την ομάδα του να πάρει το 3ποντο. Ο Πάρις Ψάλτης έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όταν είχε κληθεί δις να πάρει τη θέση του Ουαλού μπακ στο «Αμμόχωστος» και δείχνει στον προπονητή του, ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

«ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ» ΤΟ ΓΣΠ

Ο κόσμος θα δηλώσει και πάλι δυναμικά το παρών του, εισπράττοντας με ικανοποίηση την αναρρίχηση της ομάδας στη βαθμολογία και επιθυμώντας διακαώς να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μία ακόμη επιτυχία.

ΠΕΤΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΗΠΑ Ο ΠΡΕΟΔΡΟΣ

Ολοκληρώνει σήμερα τη παραμονή του στην Κύπρο ο πρόεδρος Παπασταύρου, που είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει διά ζώσης το διπλό στο «Αμμόχωστος». Παράλληλα είχε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία, να ενημερωθεί για τις εξελίξεις του μετεγραφικού πλάνου Ιανουαρίου, καθώς και για την πολύ σημαντική δουλειά της συσταθείσας επιτροπής για το γηπεδικό. Θα είναι εκ νέου στο νησί μας, με τις αρχές του νέου έτους.

ΑΓ

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα