Νέα Σαλαμίνα: Ζητούμενο η βελτίωση στη μεσαία γραμμή για ένα καλύτερο αποτέλεσμα

Νέα Σαλαμίνα: Ζητούμενο η βελτίωση στη μεσαία γραμμή για ένα καλύτερο αποτέλεσμα

Newsroom
nea salamina pafos
Χωρίς περιθώρια για νέα εντός έδρας ήττα και με τις ίδιες απουσίες, που είχε απέναντι στην Πάφο, θα παραταχθεί η Νέα Σαλαμίνα για το εντός έδρας ματς με την Ομόνοια (10/12, 19:00).

Με τις ίδιες ακριβώς απουσίες που είχε απέναντι στην Πάφο θα παραταχθεί η Νέα Σαλαμίνα στην αναμέτρηση με την Ομόνοια. Και αυτό γιατί δεν άλλαξε κάτι με τους τραυματίες αλλά και τις τιμωρίες.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Μπεχαράνο που είναι τιμωρημένος αλλά και τους τραυματίες Σεργίου, Ντάτκοβιτς και Μελίσσα. Απουσίες σημαντικές και που αλλάζουν αρκετά το πλάνο αλλά την ποιότητα της ομάδας. Άλλο να σου λείπουν ένας ή και δυο βασικοί ποδοσφαιριστές και άλλο τέσσερις.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ανέλυσε στους παίκτες του τι είναι αυτό που δεν του άρεσε με την Πάφο και τι δεν πήγε καλά. Ένα στοιχείο που καλείται να βελτιώσει η ομάδα ενόψει Ομόνοιας είναι οι χαμένες μονομαχίες στην μεσαία γραμμή. Θα πρέπει η Νέα Σαλαμίνα να γίνει πιο απαιτητική στο κέντρο, να βγαίνει γρήγορα στις διεκδικήσεις της μπάλας και όχι δεύτερη για να χάνει εύκολα κατοχή.

Αν αυτό το στοιχείο βελτιωθεί θα έχει και η ομάδα τη δυνατότητα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ποτέ φέτος η Νέα Σαλαμίνα δεν είχε δυο ήττες στη σειρά και δεν θέλει ειδικά μέσα στην έδρα της να χάσει ένα δεύτερο ματς και να μείνει πίσω. Χρειάζεται βαθμούς για να μπορέσει να μείνει κοντά στη διεκδίκηση της εξάδας.

Ο κόσμος αναμένεται να είναι εκεί για ένα ακόμη παιχνίδι, όμως η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανεχθεί ξανά συμπεριφορές όπως αυτές με την Πάφο που αμαυρώνουν την ιστορία του συλλόγου και ταυτόχρονα στοιχίζουν και οικονομικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα