Απόλλων Λεμεσού: Κανονικά στην προπόνηση ο Μιλόγεβιτς – Τι είπε στους αρχηγούς

Απόλλων Λεμεσού: Κανονικά στην προπόνηση ο Μιλόγεβιτς – Τι είπε στους αρχηγούς

Ρεπορτάζ: Newsroom
ΑΠΟΛΛΩΝ
Μετά και το εκτός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Εθνικό Άχνας και βλέποντας ότι δεν μπόρεσε ο Απόλλωνας για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι να κερδίσει, ο προπονητής, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έχει υποβάλει την παραίτηση του σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο, Νίκο Κίρζη.

Αν και ο ισχυρός παράγοντας των «κυανολεύκων» της Λεμεσού προσπάθησε να τον μεταπείσει, ο κόουτς διεμήνυσε ότι αυτή είναι η απόφαση του και δεν την αλλάζει.

Παρόλα αυτά, μέχρι να βγει το διαζύγιο με τον Απόλλωνα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι προπονητής της ομάδας και για αυτό παρουσιάστηκε κανονικά το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο Κολοσσίου. Έκανε την προπόνηση κανονικά, αλλά συνάμα μίλησε και στους αρχηγούς του Απόλλωνα. Τους ανέφερε ότι ήδη έχει υποβάλει την παραίτηση του και αυτή είναι οριστική, αμετάκλητη.

Για να το αναφέρει αυτό στους αρχηγούς, φαίνεται ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα μαζέψει και τα προσωπικά του αντικείμενα από το προπονητικό κέντρο και θα αποχαιρετήσει το οικοδόμημα του Απόλλωνα και να ψάξει για μία νέα προπονητική στέγη.

Το κατά το πόσο θα πιάσει δουλειά εκ νέου στην Ελλάδα ή όχι θα φανεί προσεχώς, μιας και πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας εδώ και μερικά 24ωρα τον φέρουν να είναι σε υποψήφιους ομάδων της χώρας.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα