Αλβανία: Σήκωσε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της η Εγνατία

Αλβανία: Σήκωσε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της η Εγνατία

Εγνατία

bet365

Η Εγνατία νίκησε με 1-0 την απερχόμενη πρωταθλήτριας Αλβανίας Παρτιζάνι στον τελικό του «Air Albania Stadium» και πήρε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Η Εγνατία έγραψε ιστορία! Στον τελικό του Final 4 του πρωταθλήματος Αλβανίας στο «Air Albania Stadium» η ομάδα του Εντλίρ Τετόβα επικράτησε με 1-0 της Παρτιζάνι, η οποία στόχευε στο «back to back» και όχι μόνο σήκωσε το πρώτο πρωτάθλημα στα 90 χρόνια της ιστορίας του κλαμπ αλλά πέτυχε το νταμπλ, καθώς έχει ήδη κατακτήσει και το κύπελλο. Τρίτος τίτλος του αλβανικού συλλόγου, που είχε σηκώσει το κύπελλο και την περασμένη σεζόν.

Το «χρυσό» και ιστορικό γκολ πέτυχε στο 35' ο Ιμπραΐμογλου. H Εγνατία βγήκε για πρώτη φορά πάνω από 3η και του χρόνου θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League, ενώ πέρυσι είχε παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, όπου είχε αποκλειστεί στα προκριματικά του Conference League από την Αραράτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα