Βραζιλία - Αργεντινή: Ξύλο από την αστυνομία στο «Μαρακανά», τραυματισμοί και μισάωρη καθυστέρηση, έξαλλος ο Μέσι! (vid)

Αστυνομικοί χτυπούν οπαδούς της Αργεντινής
Με καθυστέρηση μισής ώρας άρχισε το ντέρμπι του «Μαρακανά», αφού η αστυνομία της Βραζιλίας επιτέθηκε σε Αργεντινούς οπαδούς. Έξω φρενών ο Μέσι, πήρε την Αλμπισελέστε κι έφυγε ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ένα χάος στο «Μαρακανά» πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Αργεντινή! Κατά την υπόκρουση των ύμνων υπήρξε μεγάλη ένταση στην κερκίδα των φιλοξενούμενων την οποία η αστυνομία επιχείρησε να καταστείλει, χτυπώντας με γκλοπ τους οπαδούς της Αλμπισελέστε.

Οι διεθνείς της Αργεντινής κατευθύνθηκαν προς εκείνο το σημείο και προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Έξαλλος με την κατάσταση ήταν και ο Λιονέλ Μέσι. Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε, αφού είδε πως το… ξύλο συνεχίζεται, πήρε την ομάδα και αποχώρησε από το γήπεδο, φωνάζοντας πως «δεν μπορούν να αγωνιστούν υπό αυτές τις συνθήκες». Οι τραυματισμοί φιλάθλων ωστόσο, δεν αποφεύχθηκαν, καθώς μερικοί Αργεντινοί αποχώρησαν αιμόφυρτοι από τις κερκίδες, με ορισμένους μάλιστα να έχουν δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι!

Η κατάσταση εν τελεί ηρέμησε - στο μέτρο του δυνατού - και το παιχνίδι, μετά από πολλή ένταση, άρχισε με καθυστέρηση μισής ώρας.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα