Βόρεια Μακεδονία - Πορτογαλία: Ο Πρόεδρος της χώρας προκαλεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Newsroom
Βόρεια Μακεδονία - Πορτογαλία: Ο Πρόεδρος της χώρας προκαλεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

O Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας... πέταξε το μπαλάκι στον Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο πριν τον τελικό με την Πορτογαλία και ο σταρ της Γιουνάιτεντ «υποσχέθηκε» απαντήσεις.

Η Βόρεια Μακεδονία... σόκαρε την ποδοσφαιρική Ευρώπη, πέταξε εκτός Μουντιάλ την Ιταλία και δίνει ραντεβού το βράδυ της Τρίτης για μια νέα υπέρβαση! Τρελοί πανηγυρισμοί στη χώρα, με τον Πρόεδρο της, Στέβο Πενταρόφσκι να πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα και να… προκαλεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 49χρονος πολιτικός… παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του κι ανάρτησε στο twitter «Ετοιμάσου Κριστιάνο, είσαι ο επόμενος».


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν απάντησε απευθείας στον Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας, ωστόσο φρόντισε να στείλει το μήνυμά του λέγοντας: «Η Βόρεια Μακεδονία εξέπληξε τους πάντες, αλλά δεν θα κάνει το ίδιο με μας. Η Πορτογαλία είναι καλύτερη και θα παίξει στο Μουντιάλ. Δεν υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Πορτογαλία». O σταρ της Γιουνάιτεντ θέλει να παίξει στη 10η διαδοχική μεγάλη διοργάνωση, ενώ είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει τουλάχιστον μια φορά σε εννέα σερί κορυφαία τουρνουά.

Μπορεί ο Ρονάλντο να μην… παρασύρθηκε στη μίνι – πρόκληση του Στέβο Πενταρόφσκι, όμως στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης είχαμε αντιδράσεις. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν… απαντήσεις, από ψεύτικα προφίλ του Πορτογάλου σταρ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα