Μπαπέ: «Δεν ξέρω για το μέλλον μου, αλλά έρχονται σπουδαία πράγματα» (vid)

Κώστας Τόπας
Μπαπέ: «Δεν ξέρω για το μέλλον μου, αλλά έρχονται σπουδαία πράγματα» (vid)

bet365

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε ο Κιλιάν Μπαπέ, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον και τις προθέσεις του.

Ο νεαρός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, έγραψε ιστορία με την εθνική του ομάδα στον αγώνα εναντίον του Καζακστάν, καθώς με καρέ τερμάτων οδήγησε τους «τρικολόρ» σε εκκωφαντική νίκη με 8-0 (!) και συνάμα στην πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ φυσικά θα είχαν τα βλέμματα στραμμένα στο «Παρκ ντε Πρενς» για λογαριασμό του Κιλιάν Μπαπέ. Δεν είναι κρυφό ότι από το περασμένο καλοκαίρι οι «μερένγκες» προσπαθούν να πείσουν την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να τον παραχωρήσουν.

Μπορεί βέβαια να μην τα κατάφεραν και ο 22χρονος αστέρας να παρέμεινε κάτοικος Παρισιού, ωστόσο οι Μαδριλένοι δεν χάνουν τις ελπίδες του. Ειδικά, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Μπαπέ αναφορικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις σκέψεις που έχει σχετικά με την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο επιθετικός των Παριζιάνων, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου. Είμαι εδώ. Είπα ότι πέρασα πέντε εξαιρετικά χρόνια, απόλαυσα την κάθε στιγμή και συνεχίζω να το κάνω. Έρχονται πολλά σπουδαία πράγματα, μεγάλες στιγμές, αλλά έχω ήδη μιλήσει γι' αυτό. Πάντα έλεγα ότι θέλω να γράψω ιστορία για τη χώρα μου. Προσπαθώ να το κάνω βήμα-βήμα και θα γίνει μέσα από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο κανάλι «TNT Sports Brasil».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα