Γαλλία - Καζακστάν: Το εντυπωσιακό «καρέ» τερμάτων του Μπαπέ (vid)

Newsroom
Γαλλία - Καζακστάν: Το εντυπωσιακό «καρέ» τερμάτων του Μπαπέ (vid)

bet365

Απίθανη εμφάνιση από τον Κίλιαν Μπαπε που με καρέ τερμάτων οδήγησε τη Γαλλία σε εκκωφαντική νίκη έναντι του Καζακστάν (8-0) και συνάμα στην πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Είχε να βρει δίχτυα σε προκριματικό γύρο Μουντιάλ από το καλοκαίρι του 2017. Τέσσερα χρόνια ήταν πάρα πολλά για έναν από τους πιο δεινούς σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων και η αναμέτρηση με το Καζακστάν αποτελούσε την τέλεια ευκαιρία για να αναπληρώσει για το χαμένο έδαφος.

Έτσι κι έγινε με τον Μπαπέ τελικά να πετυχαίνει καρέ τερμάτων, να παίρνει το αίμα του πίσω για όλο αυτό το διάστημα μακριά από τα δίχτυα και να οδηγεί τη Γαλλία σε επιβλητική νίκη 8-0 και συνάμα πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Μέσα στο πρώτο ημίωρο ο 22χρονος Γάλλος είχε σημειώσει το πρώτο του χατ τρικ με τα χρώματα των Τρικολόρ για να βάλει το νερό στο αυλάκι και το καρέ έμοιαζε απλώς θέμα χρόνου. Τελικά μπορεί να συνέβη αργότερα από το... αναμενόμενο, όμως στο 87΄ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό για τέταρτη φορά και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, στην ίσως πιο εντυπωσιακή του εμφάνιση με το εθνόσημο στο στήθος.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα