Γαλλία - Καζακστάν: Ο Μπαπέ το πρώτο του χατ-τρικ με τους Τρικολόρ και ρεκόρ 36 ετών! (vid)

Γαλλία - Καζακστάν: Ο Μπαπέ το πρώτο του χατ-τρικ με τους Τρικολόρ και ρεκόρ 36 ετών! (vid)

bet365

Τρία σουτ, τρία γκολ κι ένα μεγαλοπρεπές χατ-τρικ, το παρθενικό με την εθνική Γαλλίας για τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έγραψε το 3-0 κόντρα στο Καζακστάν με το πρώτο χατ-τρικ σε επίσημο ματς των Τρικολόρ εδώ και 36 χρόνια!

Πριν το ματς δεν είχε γκολ στα προκριματικά. Προερχόταν, όμως, από δύο σερί ματς με γκολ στο Nations League, το οποίο κι εν τέλει σήκωσε με τους Τρικολόρ. Ο Κιλιάν Μπαπέ μετέτρεψε σε one-man show από το ημίχρονο το παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν και με τρία σουτ πέτυχε το παρθενικό του χατ-τρικ στην εθνική Γαλλίας, φτάνοντας τα 22 γκολ σε 52 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Με ωραίο πλασέ στο 6', με πάρε-βάλε από την ασίστ του Κομάν σε ανυπεράσπιστη εστία στο 12' και μια υπέροχη καρφωτή κεφαλιά στο 32', ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε τη σφραγίδα πρόκρισης της Γαλλίας στο Κατάρ και παράλληλα έσπασε ρεκόρ 36 ετών, καθώς έγινε ο πρώτος Γάλλος που πετυχαίνει χατ-τρικ σε επίσημο παιχνίδι μετά το 1985 και τον Ροσετό. Έκτοτε, μόνο οι Τρεζεγκέ (2000) και Ζιρού (2017) είχαν βρει τρεις φορές δίχτυα σε ένα ματς, αλλά σε φιλικό.

Μάλιστα, ο προσεχώς 23χρονος Μπαπέ είναι και ο νεότερος που φτάνει τα 22 γκολ στην ιστορία των Τρικολόρ, με τον ρέκορντμαν τερμάτων Τιερί Ανρί να πιάνει το ορόσημο δύο χρόνια μεγαλύτερος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα