Λουίς Ενρίκε: «Είδα μεγάλη διαφορά στην Ελλάδα, είναι πολύ καλά δουλεμένη από τον προπονητή της»

Δημήτρης Τομαράς
Λουίς Ενρίκε: «Είδα μεγάλη διαφορά στην Ελλάδα, είναι πολύ καλά δουλεμένη από τον προπονητή της»

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε και στην εικόνα της Εθνικής μας ομάδας στο γήπεδο του ΟΑΚΑ και το 0-1.

Ο Λουίς Ενρίκε είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ελλάδα για:

Το ότι η Ελλάδα δεν έκανε τελική και πως το καταφέρνουν αυτό οι Ισπανοί: Καλησπέρα σας. Να πω ότι από το πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα έως σήμερα βλέπω μεγάλη διαφορά. Είδα μεγάλη διαφορά. Είναι μία ομάδα που δύσκολα την πιέζεις και δύσκολα της παίρνεις τη μπάλα. Είναι πολύ καλά δουλεμένη από τον προπονητή της. Τα καταφέραμε γιατί βγάλαμε ένταση στο παιχνίδι μας.

Το ότι μπορεί να επαναπαυθεί η ομάδα του και το εάν το επόμενο ματς είναι σαν... παγίδα: Φυσικά είναι η πιο μεγάλη... παγίδα. Δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Θα βγούμε στο ματς της Κυριακής με τη Σουηδία όπως πάντα. Μιλάμε για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο είτε έχεις τη μπάλα είτε όχι. Θα βγούμε για νικήσουμε και δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί θα έχουμε και τη μεγάλη στήριξη των φιλάθλων μας.

Τον αγώνα με τη Σουηδία: Ναι είναι διαφορετικό για τους Σουηδούς το ματς με εμάς γιατί πρέπει να νικήσουμε. Θα είναι δύσκολο. Θα δούμε. Μπορεί να αμυνθούμε διαφορετικά ή να έχουμε πιο επιθετικό παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε όμως και πάλι επιθετικά και με πίεση. Για εμάς ήταν καλά τα νέα από το ματς των Σουηδών όμως είχαμε το ματς με την Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε πρώτοι στον όμιλο αυτή τη στιγμή.


@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα