Μάνταλος: «Υπάρχει πίστη για την πρόκριση, θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Ισπανία» (vid)

Newsroom
Μάνταλος: «Υπάρχει πίστη για την πρόκριση, θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην Ισπανία» (vid)

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος εξέφρασε την πίστη του για την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος, απέναντι στην Ισπανία την Πέμπτη (11/11, 21:45) στο ΟΑΚΑ.

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Ισπανία στο ΟΑΚΑ (11/11, 21:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (11/11, 21:45, Live Gazzetta, Cosmote Sport 1HD, OPEN).

Ο Πέτρος Μάνταλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (11/11) μάχης της «γαλανόλευκης» εξέφρασε την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην αρμάδα του Λουίς Ενρίκε, τονίζοντας πως υπάρχουν ακόμα ελπίδες για πρόκριση στα γήπεδα του Κατάρ.

«Ξέρουμε όλοι τι εστί Ισπανία. Ξέρουμε όλοι τι αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Μια ομάδα που σίγουρα της αρέσει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, τη μπάλα στα πόδια. Σίγουρα το έργο μας μόνο εύκολο δεν είναι, είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Πήρατε μια ισοπαλία, 1-1 με την Ισπανία εκτός έδρας, ποια συνταγή πρέπει να ακολουθήσετε και αύριο;

«Έχει περάσει αρκετός καιρός απ’ αυτό το ματς. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, για να κερδίσεις ή να πάρεις κάτι από την Ισπανία μπορεί και το 110% των προσπαθειών μας να μην είναι αρκετό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σωματικά και ψυχικά σε όλη τη διάρκεια του ματς, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό».

Θεωρείτε πως είναι ρεαλιστική η υπόθεση πρόκριση με βάση την κατάσταση στον όμιλο;

«Αν δεν το πιστεύαμε εμείς οι ίδιοι δεν θα ήμασταν εδώ για να παίξουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, αλλά έχουμε πίστη στον εαυτό μας και θεωρούμε ότι μπορούμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας».

Κλήθηκες στην Εθνική ομάδα με το που άρχισαν τα δύσκολα, με τον Ρανιέρι, διανύουμε τον 7ο χρόνο των μη επιτυχιών, πιστεύεις ότι αύριο μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό, να μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών;

«Είναι μια ερώτηση όπως η προηγούμενη. Σας είπα πίστη υπάρχει. Το ότι δεν έχουμε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια δεν είναι κανείς μας περήφανος. Γιατί όχι να μην είναι αύριο το ξεκίνημα για επιτυχίες για την εθνική μας ομάδα».

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα